Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αφορούν μόνο τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ή και τα παρθένα ελαιόλαδα . Επίσης, κατά την ωρίμανση του καρπού της ελιάς είπατε στη διάλεξη ότι μειώνονται τα ποσοστά ελευρωπαίνης, τα ποσοστά της ελεασίνης και της ελεοκαθάλης αυξάνονται… δηλαδή, μιλούμε για αντιστρόφως ανάλογα ποσά . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα σας. Τα οργανοληπτικά γνωρίσματα αφορούν σε όλες τις κατηγορίες ελαιόλαδων. Η ωρίμανση του καρπού πράγματι χαρακτηρίζεται από τέτοιες αντίστροφες διαδικασίες 🙂
2 Comments
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αφορούν μόνο τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ή και τα παρθένα ελαιόλαδα . Επίσης, κατά την ωρίμανση του καρπού της ελιάς είπατε στη διάλεξη ότι μειώνονται τα ποσοστά ελευρωπαίνης, τα ποσοστά της ελεασίνης και της ελεοκαθάλης αυξάνονται… δηλαδή, μιλούμε για αντιστρόφως ανάλογα ποσά .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα σας. Τα οργανοληπτικά γνωρίσματα αφορούν σε όλες τις κατηγορίες ελαιόλαδων. Η ωρίμανση του καρπού πράγματι χαρακτηρίζεται από τέτοιες αντίστροφες διαδικασίες 🙂