Στους εσωτερικούς παράγοντες επίδρασης της αυξητικής διαδικασίας, αναφερόμενος στην περιεκτικότητα σε σάκχαρα, τι εννοείται ακριβώς? Αναφέρεται οτι επηρεάζεται απο την φωτοσύνθεση. Δηλαδή “πολύ” φωτοσύνθεση=πολλά σάκχαρα= μειώνεται η διαδικασία της αύξησης ή υπάρχει κάποιος άλλος συσχετισμός?
Ευχαριστώ
3 Comments
Πως γνωριζουμε πότε θα χρειαστή νερό το αμπέλι μέσα στο καλοκαίρι ?
Στους εσωτερικούς παράγοντες επίδρασης της αυξητικής διαδικασίας, αναφερόμενος στην περιεκτικότητα σε σάκχαρα, τι εννοείται ακριβώς? Αναφέρεται οτι επηρεάζεται απο την φωτοσύνθεση. Δηλαδή “πολύ” φωτοσύνθεση=πολλά σάκχαρα= μειώνεται η διαδικασία της αύξησης ή υπάρχει κάποιος άλλος συσχετισμός?
Ευχαριστώ
Όπως το γράψατε είναι σε γενικές γραμμές. Καλός φωτοσυνθετικός ρυθμός σημαίνει παραγωγή σακχάρων και επιτάχυνση της ανάπτυξης, όχι μείωση 🙂