Καλησπέρα, αυτό το σεμινάριο είναι για εκείνους που θέλουν να ανοίξουν ένα γαλακτοπωλείο και αργότερα να κάνουν και τυρί; Βασικά για ένα μικρό μαγαζί που θα μπορεί να παρασκευάζει και να πουλάει τυρί , γιαούρτι στον ίδιο χώρο. Αλλά όχι με πολύ εξοπλισμό , τα βασικά, παστεριωτη, ψυγειο κτλ;
Ευχαριστώ
2 Comments
Καλησπέρα, αυτό το σεμινάριο είναι για εκείνους που θέλουν να ανοίξουν ένα γαλακτοπωλείο και αργότερα να κάνουν και τυρί; Βασικά για ένα μικρό μαγαζί που θα μπορεί να παρασκευάζει και να πουλάει τυρί , γιαούρτι στον ίδιο χώρο. Αλλά όχι με πολύ εξοπλισμό , τα βασικά, παστεριωτη, ψυγειο κτλ;
Ευχαριστώ
Καλημέρα. Το σεμινάριο εστιάζει στην οικιακή τυροκομία που δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό παρά μόνο τα βασικά 🙂