Έχω πραγματικά να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ για όλη αυτή την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά. Πραγματικά το σεμινάριο πιάνει μια τεράστια γκάμα μελισσοκόμων, από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες. Ανυπομονώ να δω και κάποιο άλλο σεμινάριο στο agronomist.gr όπως π.χ Βασιλοτροφίας.
Δύο μικρές παρατηρήσεις που θα ήθελα να κάνω (με πολύ σεβασμό και απολύτως καλοπροαίρετα) θα ήταν οι εξείς:
1) Το μόνο που μου έλειψε από το σεμινάριο θα ήταν μια ανάλυση για το τρόπο βαφής και συντήρησης των ξύλινων κυψελών (λινέλαιο, λαδομπογιές, οικολογικά χρώματα, παραφίνη, στοκαρίσματα κτλ), που είναι επίσης ένα θέμα που ταλανίζει κάθε νεό και μη μελισσοκόμο.
2) Θα πρότεινα βελτίωση του ήχου στα video.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, ανυπομονώ να τα ξαναπούμε σε επόμενο σεμινάριο.
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Οι παρατηρήσεις είναι πάντα δεκτές και μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι. Το πρώτο σκέλος θα το εξετάσουμε και θα κάνουμε στο προσεχές μέλλον την προσθήκη. Ως προς τον ήχο, έχουμε ήδη προμηθευτεί ένα μικρόφωνο με τεχνολογία αιχμής και θα τον τελειοποιήσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι 🙂
Gia sas…efxarosto gia to paron seminario itan para para poli voithitiko se mena pou thelw na ginw kenourios melissokomos…i aporia mou ime oti epd parakolouthisa to seminario apo to kinito mou se poli sintomo xroniko diastima afu piezome apo ton xrono gia tin topothetisi ton protwn mou melission i proodos seminariou stin arxiki selida emine stasimi sto 1.43 % me afto to endexomeno pos mporo na lavo to pistopiitiko parakolouthisis?
Καλή σας ημέρα και Χρόνια πολλά Ευχαριστώ για το υλικό του σεμιναρίου, ήταν ενδιαφέρον και πλούσιο. Ως αρχάριος ωφελήθηκα πολύ. Μπορώ να παραμένω στην πλατφόρμα και να ανατρέχω στα videos? Το πιστοποιητικό πως κατεβαίνει. Ενδιαφέρομαι και για άλλα σεμινάρια, οπότε θα επανέλθω. Ευχαριστώ
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Η πρόσβαση στο σεμινάριο παραμένει πάντοτε ενεργή. Το πιστοποιητικό κατεβαίνει πατώντας το κουμπί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, το οποίο εμφανίζεται μετά το τέλος της παρακολούθησης των διαλέξεων.
Καλησπερα σας Παρακολουθησα το σεμιναριο με πολυ προσοχη …ειμαι ενας καινουργιος μελισσοκομος με ελαχιστη εμπειρια μπορω να πω οτι μου εδωσε πολλες βασεις για την συνεχεια της πραξης μου καθως εχω μολις 3 μηνες μονο …ευχομαι τα καλυτερα και πραγματικα σε επομενο σεμιναριο σχετικα με τα *κοριτσακια* που ονομαζω εγω θα ειμαι παρον!! Παντα καλες προσπαθειες!!!
Παρακολούθησα το σεμινάριο με μεγάλη προσοχή καθώς είμαι νέα μελισσοκόμος και με ενδιαφέρει κάθε νέο στον τομέα αυτό! Συγχαρητήρια για την εργασία σας. Θα ήθελα να συμμετέχω και σε άλλα σεμινάρια σας στο μέλλον! Ευχαριστώ πολύ!
10 Comments
Καλησπέρα σας,
Έχω πραγματικά να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ για όλη αυτή την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά. Πραγματικά το σεμινάριο πιάνει μια τεράστια γκάμα μελισσοκόμων, από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες.
Ανυπομονώ να δω και κάποιο άλλο σεμινάριο στο agronomist.gr όπως π.χ Βασιλοτροφίας.
Δύο μικρές παρατηρήσεις που θα ήθελα να κάνω (με πολύ σεβασμό και απολύτως καλοπροαίρετα) θα ήταν οι εξείς:
1) Το μόνο που μου έλειψε από το σεμινάριο θα ήταν μια ανάλυση για το τρόπο βαφής και συντήρησης των ξύλινων κυψελών (λινέλαιο, λαδομπογιές, οικολογικά χρώματα, παραφίνη, στοκαρίσματα κτλ), που είναι επίσης ένα θέμα που ταλανίζει κάθε νεό και μη μελισσοκόμο.
2) Θα πρότεινα βελτίωση του ήχου στα video.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, ανυπομονώ να τα ξαναπούμε σε επόμενο σεμινάριο.
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Οι παρατηρήσεις είναι πάντα δεκτές και μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι. Το πρώτο σκέλος θα το εξετάσουμε και θα κάνουμε στο προσεχές μέλλον την προσθήκη. Ως προς τον ήχο, έχουμε ήδη προμηθευτεί ένα μικρόφωνο με τεχνολογία αιχμής και θα τον τελειοποιήσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι 🙂
Gia sas…efxarosto gia to paron seminario itan para para poli voithitiko se mena pou thelw na ginw kenourios melissokomos…i aporia mou ime oti epd parakolouthisa to seminario apo to kinito mou se poli sintomo xroniko diastima afu piezome apo ton xrono gia tin topothetisi ton protwn mou melission i proodos seminariou stin arxiki selida emine stasimi sto 1.43 % me afto to endexomeno pos mporo na lavo to pistopiitiko parakolouthisis?
Καλημέρα σας. Μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία πρόσβασης στο info@agronomist.gr ώστε να ελέγξουμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε;
Καλή σας ημέρα και Χρόνια πολλά
Ευχαριστώ για το υλικό του σεμιναρίου, ήταν ενδιαφέρον και πλούσιο. Ως αρχάριος ωφελήθηκα πολύ. Μπορώ να παραμένω στην πλατφόρμα και να ανατρέχω στα videos? Το πιστοποιητικό πως κατεβαίνει. Ενδιαφέρομαι και για άλλα σεμινάρια, οπότε θα επανέλθω. Ευχαριστώ
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Η πρόσβαση στο σεμινάριο παραμένει πάντοτε ενεργή. Το πιστοποιητικό κατεβαίνει πατώντας το κουμπί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, το οποίο εμφανίζεται μετά το τέλος της παρακολούθησης των διαλέξεων.
Καλησπερα σας
Παρακολουθησα το σεμιναριο με πολυ προσοχη …ειμαι ενας καινουργιος μελισσοκομος με ελαχιστη εμπειρια μπορω να πω οτι μου εδωσε πολλες βασεις για την συνεχεια της πραξης μου καθως εχω μολις 3 μηνες μονο …ευχομαι τα καλυτερα και πραγματικα σε επομενο σεμιναριο σχετικα με τα *κοριτσακια* που ονομαζω εγω θα ειμαι παρον!!
Παντα καλες προσπαθειες!!!
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια 😊
Παρακολούθησα το σεμινάριο με μεγάλη προσοχή καθώς είμαι νέα μελισσοκόμος και με ενδιαφέρει κάθε νέο στον τομέα αυτό!
Συγχαρητήρια για την εργασία σας.
Θα ήθελα να συμμετέχω και σε άλλα σεμινάρια σας στο μέλλον!
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια. Αν θέλετε κάντε μια κριτική στο google https://g.page/r/CbbD2GvvrrXVEBM/review ή/και στην ιστοσελίδα μας στο πεδίο κριτικές του σεμιναρίου https://agronomist.gr/courses/melissokomia/ Είναι πολύ βοηθητικό ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας 🙂