Πως διατηρώ τη θερμοκρασία στους 30°C τις 2ωρες της διαδικασίας? Εχω αναμενη συνέχεια τη φωτιά ή σκεπαζω την κατσαρόλα με πετσετα ή πως αλλιώς?
Κατά βάση με τη φωτιά και παρατηρώντας το θερμόμετρο.
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Να με θυμάσαι
Δεν έχετε ήδη λογαριασμό; Εγγραφή τώρα
I accept the Terms of Service
Είστε μέλος; Σύνδεση τώρα
2 Comments
Πως διατηρώ τη θερμοκρασία στους 30°C τις 2ωρες της διαδικασίας? Εχω αναμενη συνέχεια τη φωτιά ή σκεπαζω την κατσαρόλα με πετσετα ή πως αλλιώς?
Κατά βάση με τη φωτιά και παρατηρώντας το θερμόμετρο.