×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 983

Σεμιναρια

ISO 22000 & HACCP

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: Εισαγωγή στο ISO 22000 & HACCP

Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα σε παγκόσμιο επίπεδο, για καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Το διεθνές πρότυπο ISO 22000 αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και αποτελεί το πιο διαδεδομένο πρότυπο με δυνατότητα εφαρμογής σε όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων.

Σκοπός του ISO 22000 είναι η εναρμόνιση σε παγκόσμια κλίμακα των απαιτήσεων της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) από όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων.

Το agronomist.gr υλοποιεί ένα online σεμινάριο, μέσα από την εκπαιδευτική του πλατφόρμα, με αντικείμενο «ΙSO 22000 & H.A.C.C.P» 3ωρης διάρκειας με σκοπό την κατανόηση των βασικών αρχών και εννοιών των συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων.

Δομή σεμιναρίου

Διάλεξη 1η

Διάρκεια: 11'

    • Λεξιλόγιο Ασφάλειας Τροφίμων
    • Κίνδυνοι & Αυτοέλεγχοι
    • Διορθωτικές Ενέργειες
    • Επικινδυνότητα & Επιμόλυνση

Διάλεξη 2η

Διάρκεια: 16'

      • Σύστημα Διαχείρισης & Ασφάλειας Τροφίμων (Σ.Δ.Α.Τ.)
      • Γενικές Απαιτήσεις & Απαιτήσεις Τεκμηρίωσης Σ.Δ.Α.Τ.
      • Πλεονεκτήματα Σ.Δ.Α.Τ.
      • Διάλεξη 3η

        Διάρκεια: 11'

                • Συστήματα Πιστοποίησης & Ασφάλειας Τροφίμων
                • Φορείς πιστοποίησης
                • Πρότυπα ασφάλειας τροφίμων
                • HACCP, CCP, CL, σχέδιο HACCP
                • Χαρακτηριστικά & ικανότητες επιθεωρητή
                • ISO 22000 & φορείς τροφικής αλυσίδας

          Διάλεξη 4η

          Διάρκεια: 15'

              • Χαρακτηριστικά & Δομή του ISO 22000
              • Πρόγραμμα επιθεωρήσεων
              • Πλεονεκτήματα ISO 22000
              • Τυπική δομή ISO 22000

              Διάλεξη 5η

              Διάρκεια: 17'

                    • Απαιτήσεις ISO 22000
                    • Σκοπός
                    • Κανονιστικές αναφορές
                    • Όροι & Ορισμοί

                    Διάλεξη 6η

                    Διάρκεια: 19'

                        • Πολιτική και Ασφάλεια Τροφίμων
                        • Επικοινωνία
                        • Ανασκόπηση της Διοίκησης

                    Διάλεξη 7η

                    Διάρκεια: 6'

                          • Διαχείριση πόρων
                          • Προσωπικό
                          • Υποδομή
                          • Περιβάλλον εργασίας

                          Διάλεξη 8η

                          Διάρκεια: 19'

                                • Σχεδιασμός και παραγωγή ασφαλών τροφίμων
                                • Προαπαιτούμενα προγράμματα
                                • Ανάλυση κινδύνων
                                • Ομάδα ασφάλειας τροφίμων

                                Διάλεξη 9η

                                Διάρκεια: 17'

                                      • Σχέδιο HACCP
                                      • Προσδιορισμός CCP
                                      • Πλεονεκτήματα Σ.Δ.Α.Τ.
                                      • Καθορισμός CL
                                      • Σχεδιασμός επαλήθευσης
                                      • Διάλεξη 10η

                                        Διάρκεια: 9'

                                            • Επικύρωση, επαλήθευση , βελτίωση Σ.Δ.Α.Τ.
                                            • Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της επαλήθευσης
                                            • Διασφάλιση συνεχούς επικαιροποίησης

                                            Διάλεξη 11η

                                            Διάρκεια: 25'

                                                  • Απαραίτητα έντυπα ISO 22000
                                                  • Ταυτοποίηση σχεδίου HACCP
                                                  • Πίνακας ανάλυσης κινδύνων
                                                  • Πίνακας καθορισμού CCP

                                                  Διάλεξη 12η

                                                  Διάρκεια: 5'

                                                        • Προσχέδιο του νέου ISO 22000
                                                        • Διαφορές με το παλιό πρότυπο
                                                        • Φιλοσοφία του νέου προτύπου
                                                        • Απαιτήσεις τεκμηρίωσης

                                                        Διάλεξη 13η

                                                        Διάρκεια: 23'

                                                              • Χαρακτηριστικά επιθεωρήσεων
                                                              • Επιθεωρήσεις 1ου, 2ου & 3ου μέρους
                                                              • Στάδια επιθεωρήσεων
                                                              • Χαρακτηριστικά επιθεωρητή

                                                              Διάλεξη 14η

                                                              Διάρκεια: 18'

                                                                    • Μη συμμορφώσεις
                                                                    • Διορθωτικές ενέργειες
                                                                    • Παράδειγμα επιθεώρησης ISO 22000
                                                                    • Διαρκής βελτίωση

                                                                     

                                                                    • Σε επαγγελματίες επιχειρήσεων τροφίμων
                                                                    • Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
                                                                    • Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
                                                                    • Σε νέους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας
                                                                    • Σε γεωτεχνικούς & τεχνολόγους τροφίμων που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις
                                                                    Σε ποιους απευθύνεται;

                                                                     

                                                                    Οφέλη παρακολούθησης
                                                                                      • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
                                                                                      • Δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων σε βιντεοσκόπηση, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα
                                                                                      • Απεριόριστη διάρκεια πρόσβασης στις διαλέξεις
                                                                                      • Πλήρης επιστημονική υποστήριξη

                                                                                       

                                                                                      ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

                                                                                      € 17,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

                                                                                      ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 16 October 2017 14:22
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Log in