fbpx
apk indir mobil oyun
sex sohbet
hdxvideoizle.com porno izle
sohbet numaraları
pornfilmsex porno - volsex porno - izlenin.com mobil porno

Σεμιναρια

Σεμινάριο Οινογνωσίας-Οινογευσίας και Ποιότητας Οίνου

  • Αριθμός διαλέξεων:11
  • Διάρκεια:8 ώρες
  • Σημειώσεις: 200 σελίδες e-book και 600+ σελίδες εικονογραφημένων παρουσιάσεων
  • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: Διαθέσιμο από 25 Σεπτεμβρίου 2019
  • Κόστος:50€ 25€!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019!!!
  • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου

Το παρόν σεμινάριο συνιστά το τρίτο μέρος του πακέτου κατάρτισης στην Αμπελουργία-Οινοποίηση και έχει στόχο να προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση στον παραγωγό κρασιού ώστε να καθορίσει την ποιότητα του προϊόντος του, χρησιμοποιώντας όλους τους υποκειμενικούς και αντικειμενικούς δείκτες.

Επιπρόσθετα μεταξύ άλλων αναλύονται οι αστοχίες και τα ελαττώματα του οίνου, το νομοθετικό καθεστώς αλλά και η οπτική γωνία του καταναλωτή. Όλα αυτά θα τα βρείτε στις βιντεοδιαλέξεις, το e-book και τις εικονογραφημένες σημειώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό το σεμινάριο, πάντοτε με τη σφραγίδα ποιότητας του agronomist.gr!

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κεφάλαιο 1:Γευσιγνωσία οίνου

  • Εργαστηριακές αναλύσεις
  • Κριτήρια καλού γευσιγνώστη
  • Τόπος και χρόνος δοκιμής-Οι κατάλληλες συνθήκες
  • Εξοπλισμός γευσιγνώστη
  • Σειρά δοκιμών
  • Θερμοκρασία γευσιγνωσίας
  • Γευσιγνωσία ειδικού σκοπού
  • Τεχνική γευσιγνωσίας (εμφάνιση, οσμή, γεύση, συμπεράσματα)
  • Σημασία καταγραφών

Κεφάλαιο 2: Εμφάνιση

  • Διαύγεια
  • Ένταση
  • Χρώμα (Λευκά-Κόκκινα-Ροζέ-Κεντρικό χρώμα-Μηνίσκος)
  • Άλλες παρατηρήσεις (Φυσαλίδες-Δάκρυα-Ίζημα)

Κεφάλαιο 3: Οσμή

  • Συνθήκη
  • Ένταση
  • Ανάπτυξη
  • Χαρακτηριστικά αρώματος

Κεφάλαιο 4: Γεύση

  • Γλυκύτητα/Πικράδα/Οξύτητα/Αλατότητα/unami
  • Ξηρότητα/Γλυκύτητα
  • Οξύτητα
  • Τανίνες
  • Αλκοόλ
  • Σώμα
  • Ένταση γεύσης
  • Χαρακτηριστικά γεύσης
  • Άλλες παρατηρήσεις
  • Διάρκεια

Κεφάλαιο 5: Συμπεράσματα δοκιμών

  • Ποιότητα
  • Λόγοι για ποιοτικό κρασί
  • Ετοιμότητα για κατανάλωση/Δυναμική παλαίωσης
  • Σχέση τιμής/αξία
  • Ταυτοποίηση
  • Κλίμακες αξιολόγησης οίνου (20 & 100)
  • Τυφλή δοκιμασία

Κεφάλαιο 6: Αστοχίες και ελαττώματα οίνου

  • Χλωροανισόλες και Βρωμοανισόλες
  • Ζύμωση στη φιάλη και βακτηριακή επιμόλυνση
  • Πρωτεϊνική θολερότητα
  • Οξείδωση
  • Υπερβολική πτητική οξύτητα
  • Υπερβολικό διοξείδιο του θείου
  • Αναγωγικότητα
  • Brettanomyces (βρετανομύκητας)
  • Dekkera
  • Γερανιόλη
  • Γεωσμίνη
  • Οξικό αιθύλιο
  • Υπερβολική ακεταλδεΰδη
  • Candida
  • Κηλίδα καπνού

Κεφάλαιο 7: Καθορισμός ποιότητας οίνου στην αγορά

  • Νομοθεσία στην Ε.Ε. και σε τρίτες χώρες
  • Επιτραπέζια κρασιά και ΠΓΕ (Προέλευση Γεωγραφικής Ένδειξης)
  • Διαγωνισμοί γευσιγνωσίας
  • Επίσημες ταξινομήσεις ποιότητας
  • ISO 9001 και ποιότητα οίνου
  • Το brand name και η ποιότητα οίνου
  • Σχέση τιμής και ποιότητας οίνου

Κεφάλαιο 8: Οι φυσικοί παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα του οίνου

  • Αντιπροσωπευτικότητα ποικιλίας (typicity) και περιοχής (regionality)
  • Η επίδραση του κλίματος στην οινική ποιότητα
  • Ο ρόλος του εδάφους-Terroir
  • Η επίδραση του τρύγου

Κεφάλαιο 9: Εμπόδια στην παραγωγή ποιοτικού οίνου

  • Οικονομικά
  • Δεξιότητες
  • Νομικά
  • Περιβαλλοντικά

Κεφάλαιο 10: Παραγωγή ποιοτικών οίνων

  • Απόδοση
  • Πυκνότητα αμπελώνα
  • Ηλικία πρέμνων
  • Χειμερινό κλάδεμα
  • Καταπόνηση πρέμνων
  • Συγκομιδή
  • Επεξεργασία ραγών
  • Επιλογή και ταξινόμηση ραγών
  • Χρήση αντλιών/βαρύτητας
  • Έλεγχος ζυμώσεων
  • Δεξαμενές και βαρέλια
  • Αποθήκευση

Κεφάλαιο 11: Επιλογή από τους καταναλωτές

  • Η κυριαρχία των σούπερ μάρκετ
  • Τιμή και περιθώριο κέρδους
  • Επιλογή για την αγορά και την πελατειακή βάση
  • Στυλ και διαφορετικότητα
  • Συνέχεια διαθεσιμότητας
  • Η θέση των ιδιαίτερων κρασιών στο ράφι
  • Αποκλειστικότητα
  • Προδιαγραφές
  • Τεχνική ανάλυση

€ 25,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Διαβάστε περισσότερα...

Αμπελουργία-Οινολογία

  • Αριθμός διαλέξεων:50
  • Διάρκεια:15 ώρες
  • Σημειώσεις: 269 σελίδες e-book για την Οινοποίηση και 2.000 σελίδες εικονογραφημένων παρουσιάσεων
  • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: On demand-Άμεσα διαθέσιμο
  • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
  • Κόστος:100€ 30€
  • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου

Στο παρόν σεμινάριο αναλύονται όλα τα βήματα από την εγκατάσταση του αμπελώνα μέχρι την παραγωγή κρασιού από το σπίτι ή ένα μικρό οινοποιείο. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου δίνει στους συμμετέχοντες μια πλήρη κατάρτιση ώστε να επιτύχουν όχι μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και να προσαρμόσουν το τελικό προϊόν (κρασί-σταφύλι) στις δικές τους ανάγκες.

Δομή σεμιναρίου

Περιγραφή της αμπέλου και βοτανική ταξινόμηση (16':12'')

Στάδια ανάπτυξης και σημασία τους (9':42'')

Παράγοντες που επιδρούν στην ανάπτυξη της αμπέλου (13':11'')

Άνθηση, επικονίαση και γονιμοποίηση (9':16'')

Ανάπτυξη και ωρίμανση των σταφυλιών (12:20'')

Γεύση, άρωμα, χρώμα και άλλα χαρακτηριστικά του γλεύκους (11':29'')

Εντομολογικοί εχθροί της αμπέλου (20':08'')

Μυκητολογικοί εχθροί της αμπέλου (8':20'')

Άλλες ασθένειες (ιοί, βακτήρια κ.ο.κ.) της αμπέλου (7':29'')

Τα αγριόχορτα (ζιζάνια) του αμπελώνα (16':36'')

Για κάθε περίπτωση αναλύονται τα μέτρα πρόληψης και βιολογικής αντιμετώπισης

Κατεργασία εδάφους (9':41'')

Χειμερινό κλάδεμα: Διαμόρφωση και καρποφορία (34')

Θερινά κλαδέματα: Βλαστολογήματα, κορυφολογήματα, αραίωμα, χαραγή (15':33')

Βιολογική λίπανση αμπέλου (13':32'')

Τύποι πολλαπλασιασμού (12':29'')

Εγκατάσταση μητρικού αμπελώνα (10':57'')

Προϋποθέσεις φύτευσης (5':48'')

Καλλιεργητικές περιποιήσεις μητρικού αμπελώνα (8':49'')

Συλλογή και διατήρηση κληματίδων (9':31'')

Εμβολιασμός (9':03'')

Στοιχεία Οινοποίησης/Χειρισμοί μετά τη συγκομιδή/Παλαίωση στο βαρέλι και το μπουκάλι

(15')

Περιβάλλον και οργάνωση κάβας (5':17'')

Επιτρεπόμενες οινοποιήσιμες ποικιλίες ανά περιοχή (7':17'')

Αμπελογραφία σημαντικότερων ποικιλιών (12')

Η διαδικασία παραγωγής κρασιού (15':35'')

Το κόστος της οινοποίησης (7':22'')

Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις (31':16'')

Υλικά οινοποιείου (25':19'')

Σάκχαρα και οξέα (30':27')

Οξύτητα και διοξείδιο του θείου (29':01'')

Υγιεινή οινοποιείου (25':06'')

Η περίοδος του σπασίματος (20΄:12'')

Συγκομιδή σταφυλιών (20':44'')

Επεξεργασία ραγών (28΄:05'')

Μαγιές οινοποίησης (4':37')

Αλκοολική ζύμωση (43':15'')

Μηλογαλακτική ζύμωση και άλλες ζυμώσεις (25' 16'')

Εξευγενισμός και υλικά εξευγενισμού (28' 53'')

Διαύγαση και σταθεροποίηση (38':31'')

Φιλτράρισμα (14΄:40'')

Εμφιάλωση (25':14'')

Παράδειγμα οινοποίησης ερυθρής ποικιλίας (19':59'')

Παράδειγμα οινοποίησης λευκής ποικιλίας (14':39'')

Παραγωγή αφρώδους οίνου (21':48'')

Παραγωγή κρασιού από φρούτα (50':35'')

Μικρά αλλά σημαντικά μυστικά (27':53'')

Εργαστηριακές μετρήσεις (34':56'')

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

€ 30,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Διαβάστε περισσότερα...

Σεμινάριο Υπαίθριας και Αστικής Λαχανοκομίας

  • Διάρκεια διαλέξεων:5 ώρες
  • Σημειώσεις: 500 σελίδες
  • Απονομή πιστοποιητικού (12 ωρών): Ναι
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: On demand
  • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
  • Κόστος συμμετοχής:50€ 25€!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019!!!
  • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου
  • Το παρόν σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν λαχανικά σε επιχειρηματικό ή οικιακό επίπεδο.

    Δομή σεμιναρίου

    ΕΝΟΤΗΤΑ 1η:

    Βασικές έννοιες λαχανοκομίας

    Ορισμός και Τύποι Αστικής Λαχανοκομίας.

    Παράγοντες επίδρασης Αστικής Λαχανοκομίας.

    Οφέλη και προβλήματα.

    Οι παράγοντες που επηρεάζουν την καλλιέργεια των λαχανικών (έδαφος, αέρας, άνθρωπος, χρόνος, φυτά).

    Σχεδιασμός Οικιακού-Αστικού Λαχανόκηπου.

    Προετοιμασία σπορείου.

    Σπορά και μεταφύτευση λαχανικών.

    Εποχή και τεχνικές.

    Συγκαλλιέργεια και εναλλαγή λαχανικών.

    Ζιζάνια και αντιμετώπιση.

    Πότισμα και λίπανση.

    ΕΝΟΤΗΤΑ 2η:

    Η καλλιέργεια των σημαντικότερων λαχανικών*

    Τα κολοκυνθοειδή: αγγούρι, καρπούζι, κολοκύθι, πεπόνι.

    Τα σολανοειδη: τομάτα, πατάτα, πιπεριά, μελιτζάνα.

    Τα σταυρανθή: κουνουπίδι, λάχανο, ραπανάκι.

    Τα σύνθετα: αγκινάρα, αντίδι, μαρούλι, ραδίκι.

    Τα βολβώδη: κρεμμύδι, σκόρδο, πράσο, σπαράγγι.

    Τα σκιαδόμορφα: καρότο, σέλινο, μαϊντανός.

    Τα ψυχανθή: κουκιά, μπιζέλι (αρακάς), φασόλι.

    Άλλα: μπάμια, παντζάρι, σπανάκι.

    *Για κάθε φυτό αναλύονται:

                • Τα βοτανικά χαρακτηριστικά του.
                • Οι κατάλληλες εδαφοκλιματικές συνθήκες.
                • Η εποχή σποράς/φύτευσης και συγκομιδής.
                • Οι σημαντικότερες ποικιλίες.
                • Οι σωστοί συνδυασμοί φυτών στον λαχανόκηπο.
                • Οι κυριότεροι εχθροί και ασθένειες.
                • Οι απαραίτητες μετασυλλεκτικές χρήσεις.
                • ΕΝΟΤΗΤΑ 3η:

                  Μάρκετινγκ των κηπευτικών προϊόντων

                  Αποθήκευση

                  Τυποποίηση-Συσκευασία

                  Προβολή

                  Τρόποι προώθησης

                  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

                  € 25,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

                  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Διαβάστε περισσότερα...

    Σεμινάριο παραγωγής μπύρας

    • Αριθμός διαλέξεων:25
    • Διάρκεια:10 ώρες
    • Σημειώσεις: 296 σελίδες κειμένου και 1.609 σελίδες εικονογραφημένων παρουσιάσεων
    • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
    • Ημερομηνία διεξαγωγής: Οποιαδήποτε ημέρα και ώρα
    • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
    • Κόστος:50€ 25€!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι 6 Δεκεμβρίου 2019!!!
    • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου

    Η παραγωγή μπύρας εμπεριέχει όχι μόνο το στοιχείο της επίτευξης του στόχου αλλά και τη διαδικασία της εμπειρίας. Σκοπός του παρόντος σεμιναρίου είναι να δώσει με απλό και κατανοητό τρόπο τις οδηγίες εκείνες που θα κατευθύνουν τον υποψήφιο ζυθοπαραγωγό κατάλληλα ώστε να απολαύσει το δικό του ιδιαίτερο προϊόν. Ακολουθώντας μια λογική αλληλουχία διαλέξεων και τη οι συμμετέχοντες θα μυηθούν σταδιακά στον ιδιαίτερα δημιουργικό κόσμο της ζυθοποιίας.

    ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

    Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή-Προϋποθέσεις και Απαιτήσεις

    Κεφάλαιο 2: Εξοπλισμός ζυθοποιίας (κριτήρια επιλογής, κόστη, επίπεδα)

    Κεφάλαιο 3: Υγιεινή ζυθοποιείου

    Κεφάλαιο 4: Η διαδικασία της βυνοποίησης

    Κεφάλαιο 5: Παραγωγή από λυκίσκο

    Κεφάλαιο 6: Η διαδικασία της ζύμωσης

    Κεφάλαιο 7: Ο ρόλος του νερού

    Κεφάλαιο 8: Πρόσθετα και αρώματα

    Κεφάλαιο 9: Διαυγαστικά και συντηρητικά μέσα

    Κεφάλαιο 10: Ζυθοποίηση για πρώτη φορά (επίπεδο αρχάριου)

    Κεφάλαιο 11: Τρόποι ελέγχου διαδικασίας ζυθοποίησης (ενδιάμεσο επίπεδο)

    Κεφάλαιο 12: Προχωρημένες τεχνικές ζυθοποίησης (προχωρημένο επίπεδο)

    Κεφάλαιο 13: Εμφιάλωση μπύρας

    Κεφάλαιο 14: Εμβαρέλωση

    Κεφάλαιο 15: Συνταγές σπιτικής μπύρας τύπου Ale (αφροζύμης)

    Κεφάλαιο 16: Συνταγές σπιτικής μπύρας τύπου Lager (βυθοζύμης)

    Κεφάλαιο 17: Συνταγές σπιτικής μπύρας μεικτού τύπου

    Κεφάλαιο 18: Εναλλακτική ζυθοποίηση: Παραγωγή μηλίτη

    Κεφάλαιο 19: Παραγωγή οικολογικής μπύρας

    Κεφάλαιο 20: Μπύρα χωρίς γλουτένη

    Κεφάλαιο 21: Αποθήκευση και σερβίρισμα μπύρας

    Κεφάλαιο 22: Ποιοτική αξιολόγηση της μπύρας

    Κεφάλαιο 23: Αντιμετώπιση προβλημάτων

    Κεφάλαιο 24: Διάφορα γκάτζετ για ευκολότερη παραγωγή

    Κεφάλαιο 25: Επίλογος-Απάντηση συχνών ερωτήσεων

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

    € 25,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Διαβάστε περισσότερα...

    Σεμινάριο Οινοποίησης

    • Αριθμός διαλέξεων:23
    • Διάρκεια:10 ώρες
    • Σημειώσεις: 269 σελίδες κειμένου και 1.488 σελίδες εικονογραφημένων παρουσιάσεων
    • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
    • Ημερομηνία διεξαγωγής: On demand-Άμεσα διαθέσιμο
    • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
    • Κόστος:50€ 25€!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019!!!
    • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου

    Το παρόν σεμινάριο έχει στόχο να εκπαιδεύσει ανθρώπους που επιθυμούν να παράξουν το δικό τους κρασί υψηλής ποιότητας, ακόμα και από το γκαράζ του σπιτιού τους! Συνήθως τα σεμινάρια επικεντρώνονται είτε σε πολλές τεχνικές λεπτομέρειες που ασφαλώς είναι σημαντικές για τους επαγγελματίες οινοποιούς αλλά δυσκολεύουν τους ερασιτέχνες, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν σεμινάρια που εστιάζουν στην παράθεση συνταγών παραλείποντας όμως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση ενός μικρού οινοποιείου.

    Σκοπός του παρόντος σεμιναρίου είναι η άρτια κατάρτιση των συμμετεχόντων στην παραγωγή κρασιού, αξιοποιώντας τα σύγχρονα πολυμέσα εκπαίδευσης (βίντεο, εικόνα) με μια ευέλικτη και χρηστική διαδικασία.

    ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

    Κεφάλαιο 1: Η διαδικασία παραγωγής κρασιού (15':35'')

    Κεφάλαιο 2: Το κόστος της οινοποίησης (7':22'')

    Κεφάλαιο 3: Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις (31':16'')

    Κεφάλαιο 4: Υλικά οινοποιείου (25':19'')

    Κεφάλαιο 5: Σάκχαρα και οξέα (30':27')

    Κεφάλαιο 6: Οξύτητα και διοξείδιο του θείου (29':01'')

    Κεφάλαιο 7: Υγιεινή οινοποιείου (25':06'')

    Κεφάλαιο 8: Η περίοδος του σπασίματος (20΄:12'')

    Κεφάλαιο 9: Συγκομιδή σταφυλιών (20':44'')

    Κεφάλαιο 10: Επεξεργασία ραγών (28΄:05'')

    Κεφάλαιο 11: Μαγιές οινοποίησης (4':37')

    Κεφάλαιο 12: Αλκοολική ζύμωση (43':15'')

    Κεφάλαιο 13: Μηλογαλακτική ζύμωση και άλλες ζυμώσεις (25' 16'')

    Κεφάλαιο 14: Εξευγενισμός και υλικά εξευγενισμού (28' 53'')

    Κεφάλαιο 15: Διαύγαση και σταθεροποίηση (38':31'')

    Κεφάλαιο 16: Φιλτράρισμα (14΄:40'')

    Κεφάλαιο 17: Εμφιάλωση (25':14'')

    Κεφάλαιο 18: Παράδειγμα οινοποίησης ερυθρής ποικιλίας (19':59'')

    Κεφάλαιο 19: Παράδειγμα οινοποίησης λευκής ποικιλίας (14':39'')

    Κεφάλαιο 20: Παραγωγή αφρώδους οίνου (21':48'')

    Κεφάλαιο 21: Παραγωγή κρασιού από φρούτα (50':35'')

    Κεφάλαιο 22: Μικρά αλλά σημαντικά μυστικά (27':53'')

    Κεφάλαιο 23: Εργαστηριακές μετρήσεις (34':56'')

    Δείτε στιγμιότυπα από το σεμινάριο

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

    € 25,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Διαβάστε περισσότερα...

    Σεμινάριο για το ιπποφαές

    ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

    Εισαγωγικά

    Ταξινόμηση και εξάπλωση

    Περιγραφή φυτού

    Χρήσεις

    Οικολογικές απαιτήσεις

    Εδαφικές απαιτήσεις

    Οργανική λίπανση

    Προετοιμασία εγκατάστασης

    Πολλαπλασιασμός με σπόρο

    Πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα

    Αναλογία αρσενικών-θηλυκών φυτών

    Κλάδεμα

    Εχθροί και ασθένειες

    Διαχείριση ζιζανίων

    Συγκομιδή

    • Συλλογή με το χέρι
    • Συλλογή με καρατόμηση
    • Συλλογή με κάθετο διαχωρισμό
    • Συλλογή με οριζόντιο διαχωρισμό
    • Συγκομιδή με ράβδισμα
    • Συγκομιδή με δονητές
    • Συγκομιδή με αντλίες κενού
    • Γενικές μετασυλλεκτικές μεταχειρίσεις

      Οδηγός εκτίμησης κόστους παραγωγής (pdf)

      ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

      € 9,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

      ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Διαβάστε περισσότερα...

    Μάθημα Ποιότητας Ελαιολάδου

    Η Ελλάδα είναι η 3η χώρα σε παραγωγή ελαιολάδου παγκοσμίως και το 80 % του παραγόμενου ελληνικού ελαιολάδου είναι εξαιρετικό παρθένο. Το ελληνικό ελαιόλαδο το οποίο ακολουθεί τις ορθές πρακτικές από τα πρώτα στάδια της συγκομιδής της ελιάς καθώς και κατά την παραγωγική διαδικασία έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις και κατέχει μια από της πρώτες θέσεις σε ποιότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Το agronomist.gr υλοποιεί ένα online σεμινάριο, μέσα από την εκπαιδευτική του πλατφόρμα, με αντικείμενο «Ποιότητα Ελαιολάδου» με σκοπό την κατανόηση των εννοιών της ποιότητας και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου, τηη εξοικείωση με βασικές μεθόδους ελέγχου ποιότητας και ιδιαίτερα με τις οργανοληπτικές δοκιμές και η κατανόηση της επίδρασης της συσκευασίας στον καταναλωτή-πελάτη.

    ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

    1η Διάλεξη (Διάρκεια : 5 λεπτά)

    Ποιοτικά χαρακτηριστικά ελαιολάδου

    Σύσταση του ελαιολάδου

    Επίδραση στην ποιότητα του ελαιολάδου

    2η Διάλεξη (Διάρκεια : 9 λεπτά)

    Κατηγορίες ελαιολάδου

    Τύποι ελαιολάδου

    Ταυτότητα χαρακτηριστικών ελαιολάδου

    3η Διάλεξη (Διάρκεια : 12 λεπτά)

    Κριτήρια ποιότητας ελαιολάδου

    Κριτήρια γνησιότητας

    Νοθεία ελαιολάδου

    Κυριότερες αναλύσεις

    4η Διάλεξη (Διάρκεια : 13 λεπτά)

    Οργανοληπτική αξιολόγηση ελαιολάδου

    Ειδικό λεξιλόγιο

    Θετικές & αρνητικές ιδιότητες

    Φύλλο δοκιμαστή

    5η Διάλεξη (Διάρκεια : 9 λεπτά)

    Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ελληνικών ποικιλιών ελιάς

    Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ξένων ποικιλιών ελιάς

    6η Διάλεξη (Διάρκεια : 12 λεπτά)

    Συσκευασία ελαιολάδου

    Χαρακτηριστικά ετικέτας

    Επισήμανση και παραπλάνηση

    7η Διάλεξη (Διάρκεια : 7 λεπτά)

    Πληροφορίες διατροφικής επισήμανσης

    Διαθρεπτική αξία

    Υποδείγματα ετικετών

    8η Διάλεξη (Διάρκεια : 5 λεπτά)

    Συσκευασία & εμπορία ελαιολάδου

    Προσέλκυση καταναλωτή

    Επιτυχημένο design

    9η Διάλεξη (Διάρκεια : 10 λεπτά)

    Διασφάλισης ποιότητας ελαιολάδου

    Κίνδυνοι στο ελαιόλαδο

    Σημεία ελέγχου κατά την τυποποίηση

    10η Διάλεξη (Διάρκεια : 5 λεπτά)

    Κριτήρια επιλογής ελαιολάδου

    11η Διάλεξη (Διάρκεια: 30 λεπτά)

    Η επίδραση του τύπου ελαιοτριβείου στην ποιότητα

    Η επίδραση της μάλαξης στην ποιότητα

    Η επίδραση του διαχωρισμού (διαφασικό ή τριφασικό;)

    Φυγοκέντριση και ποιότητα

    Blending & φιλτράρισμα σε σχέση με την ποιότητα

    Χαρακτηριστικά εμφιάλωσης και ποιότητα

    Πού απευθύνεται :
          • Σε ελαιοπαραγωγούς και επαγγελματίες ελαιουργικών εταιρειών
          • Σε υποψήφιους επαγγελματίες ελαιοπαραγωγούς
          • Σε μεταποιητές και εμπόρους ελαιολάδου
          • Σε γεωτεχνικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις
          • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

            € 30,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

            ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Διαβάστε περισσότερα...

    Ολοκληρωμένη Διαχείριση κατά AGRO 1 & 2

    • Αριθμός διαλέξεων:23
    • Διάρκεια:3 ώρες
    • Σημειώσεις: 178 σελίδες
    • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
    • Ημερομηνία διεξαγωγής: On demand
    • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
    • Κόστος:50€ 25€!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019!!!
    • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου

    Διάλεξη 1η: Η δομή του AGRO 1 10:29

    Διάλεξη 2η: Στάδια υλοποίησης AGRO 1 13:08

    Διάλεξη 3η: Οι 7 αρχές HACCP και σύνδεση με το AGRO 1 01:37

    Διάλεξη 4η: Γενική περιγραφή προτύπου AGRO 2 06:44

    Διάλεξη 5η: Διαδικασία πιστοποίησης κατά AGRO 2 03:20

    Διάλεξη 6η: Χαρακτηριστικά προτύπου AGRO 2 04:46

    Διάλεξη 7η: Έντυπα AGRO 2 09:32

    Διάλεξη 8η: Νομικές και άλλες απαιτήσεις AGRO 2-1 07:58

    Διάλεξη 9η: Αρχές λειτουργίας γεωργικής εκμετάλλευσης κατά AGRO 2-1 03:38

    Διάλεξη 10η: Ιχνηλασιμότητα 03:40

    Διάλεξη 11η: Σημεία και χειρισμοί μη συμμόρφωσης 03:47

    Διάλεξη 12η: Επιθεώρηση συστήματος διαχείρισης 03:12

    Διάλεξη 13η: Το περίγραμμα AGRO 2-2 (με έμφαση στην ελαιοκαλλιέργεια) 01:36

    Διάλεξη 14η: Πολλαπλασιαστικό υλικό 09:07

    Διάλεξη 15η: Σχέδιο Διαχείρισης Κλαδέματος Ελιάς 03:02

    Διάλεξη 16η: Διαχείριση δάκου και άλλων παθογόνων 06:12

    Διάλεξη 17η: Σχέδιο διαχείρισης εδάφους 09:01

    Διάλεξη 18η: Σχέδιο διαχείρισης λίπανσης ελαιώνα 20:38

    Διάλεξη 19η: Σχέδιο διαχείρισης άρδευσης 06:51

    Διάλεξη 20η: Σχέδιο διαχείρισης φυτοπροστασίας 19:28

    Διάλεξη 21η: Συγκομιδή και μετασυλλεκτικοί χειρισμοί 05:00

    Διάλεξη 22η: Διαχείριση ρύπων 02:33

    Διάλεξη 23η: Σταχυολογώντας 02:16

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

    € 25,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Διαβάστε περισσότερα...

    Το πρότυπο GLOBAL GAP

    • Αριθμός διαλέξεων:72
    • Διάρκεια:4 ώρες
    • Σημειώσεις: 178 σελίδες
    • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
    • Ημερομηνία διεξαγωγής: On demand
    • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
    • Κόστος:50€ 25€!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019!!!
    • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου

    Ενότητα Α: Γενικές απαιτήσεις προτύπου

    Διάλεξη 1η: Περιγραφή του προτύπου 07:44

    Διάλεξη 2η: Σύγκριση AGRO & GLOBAL GAP 04:56

    Διάλεξη 3η: Διαδικασία πιστοποίησης κατά GLOBAL GAP-Μέρος Ι 08:52

    Διάλεξη 4η: Διαδικασία πιστοποίησης κατά GLOBAL GAP-Μέρος ΙΙ 04:46

    Διάλεξη 5η: Ειδικές έννοιες προτύπου 02:43

    Διάλεξη 6η: Παραδείγματα περιπτώσεων εγγραφής 03:52

    Διάλεξη 7η: Ειδικές συμμορφώσεις για παραγωγούς στο πρότυπο 02:33

    Διάλεξη 8η: Αξιολόγηση παραγωγών επιλογής 1 06:17

    Διάλεξη 9η: Αξιολόγηση παραγωγών επιλογής 2 & επιλογής 1 πολλαπλής τοποθεσίας με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας 07:18

    Διάλεξη 10η: Πρόγραμμα διεξαγωγής ελέγχου από τον Φορέα Πιστοποίησης 06:25

    Διάλεξη 11η: Χρόνος ελέγχου 05:22

    Διάλεξη 12η: Διεργασίες πιστοποίησης 05:22

    Διάλεξη 13η: Παραδείγματα διεργασιών πιστοποίησης 02:30

    Διάλεξη 14η: Σημεία ελέγχου και συμμόρφωσης 02:05

    Διάλεξη 15η: Απόφαση πιστοποίησης 03:08

    Διάλεξη 16η: Διαθεσιμότητα-Ακύρωση-Προσφυγή-Κύρωση 04:42

    Διάλεξη 17η: Έκδοση πιστοποιητικού 05:11

    Ενότητα Β: Απαιτήσεις προτύπου για τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας

    Διάλεξη 18η: Πεδία απαιτήσεων προτύπου 01:15

    Διάλεξη 19η: Νομικές απαιτήσεις 04:17

    Διάλεξη 20η: Απαιτήσεις για τοποθεσία παραγωγής 01:55

    Διάλεξη 21η: Διαχείριση και οργάνωση επιχείρησης 06:48

    Διάλεξη 22η: Έλεγχος εγγράφων 02:38

    Διάλεξη 23η: Χειρισμοί παραπόνων πελάτη 00:58

    Διάλεξη 24η: Εσωτερική επιθεώρηση ΣΔΠ 04:21

    Διάλεξη 25η: Εσωτερικοί έλεγχοι παραγωγού και τοποθεσίας παραγωγής 04:24

    Διάλεξη 26η: Μη συμμορφώσεις-Διορθωτικές ενέργειες-Κυρώσεις 03:01

    Διάλεξη 27η: Ιχνηλασιμότητα και διαχωρισμός προϊόντος 05:32

    Διάλεξη 28η: Υπεργολαβίες 01:04

    Διάλεξη 29η: Επέκταση αριθμού παραγωγών/τοποθεσιών στο πιστοποιητικό 01:52

    Διάλεξη 30η: Χρήση λογότυπου GLOBAL GAP 01:17

    Ενότητα Γ: Σημεία Ελέγχου και Κριτήρια Συμμόρφωσης

    Διάλεξη 31η: Σημεία ελέγχου στο πρότυπο 04:11

    Διάλεξη 32η: Κριτήρια Συμμόρφωσης & πεδία πιστοποίησης 02:05

    Διάλεξη 33η: Γενικές αρχές ανάπτυξης εκτίμησης επικινδυνότητας 05:24

    Διάλεξη 34η: Ανάπτυξη επικινδυνότητας διαχείρισης τοποθεσίας 06:04

    Διάλεξη 35η: Ορθές πρακτικές διαχείρισης νερού 02:24

    Διάλεξη 36η: Ορθές πρακτικές διαχείρισης νερού ΙΙ 02:04

    Διάλεξη 37η: Εκπόνηση ανάλυσης επικινδυνότητας για την ποιότητα νερού 02:26

    Διάλεξη 38η: Ποιότητα νερού 00:44

    Διάλεξη 39η: Διαχειριστικό σχέδιο για την ποιότητα του αντλούμενου νερού 03:20

    Διάλεξη 40η: Διαχειριστικό σχέδιο για την ποσότητα του αντλούμενου νερού 02:22

    Διάλεξη 41η: Σημεία Ελέγχου και Κριτήρια Συμμόρφωσης στη διαχείριση του νερού 03:37

    Διάλεξη 42η: Παράμετροι για την ανάλυση επικινδυνότητας από τη χρήση νερού προς το περιβάλλον 03:08

    Διάλεξη 43η: Πηγές επιβάρυνσης νερού άρδευσης 02:14

    Διάλεξη 44η: Διαχείριση άρδευσης/υδρολίπανσης 00:55

    Διάλεξη 45η: Αειφόρος διαχείριση φυτείας και εδάφους 00:53

    Διάλεξη 46η: Διαχείριση απωλειών νερού 01:59

    Διάλεξη 47η: Εκπόνηση διαχειριστικού σχεδίου αξιοποίησης νερού στη φάρμα 03:18

    Διάλεξη 48η: Παροχή νερού άρδευσης και αδειοδότηση 02:30

    Διάλεξη 49η: Παράδειγμα ανάλυση επικινδυνότητας διαχείρισης νερού 06:23

    Διάλεξη 50η: Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εχθρών 00:44

    Διάλεξη 51η: Οι πυλώνες της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εχθρών 03:36

    Διάλεξη 52η: Βασικές γνώσεις φυτοπροστασίας για τον παραγωγό 03:05

    Διάλεξη 53η: Όρια οικονομικής ζημιάς και παρέμβαση 01:44

    Διάλεξη 54η: Φυτοπροστατευτικά προϊόντα και παραγωγοί 05:00

    Διάλεξη 55η: Κατάρτιση προσωπικού 00:34

    Διάλεξη 56η: Δυνητικά μέτρα πριν την εγκατάσταση της φυτείας-Εκτίμηση επικινδυνότητας 02:29

    Διάλεξη 57η: Δυνητικά μέτρα πριν την εγκατάσταση της φυτείας-Αποτρεπτικά μέτρα 03:09

    Διάλεξη 58η: Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας- Αποτρεπτικά μέτρα- Μέρος Α 03:36

    Διάλεξη 59η: Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας- Αποτρεπτικά μέτρα- Μέρος Β 04:23

    Διάλεξη 60η: Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας- Αποτρεπτικά μέτρα- Μέρος Γ 01:36

    Διάλεξη 61η: Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας - Εργαλεία παρακολούθησης και λήψης απόφασης 01:21

    Διάλεξη 62η: Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας - Μέτρα παρέμβασης 02:55

    Διάλεξη 63η: Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας - Χημική παρέμβαση 06:10

    Διάλεξη 64η: Μετασυλλεκτικά μέτρα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης 01:12

    Διάλεξη 65η: Αποθήκευση & Μεταφορά 01:05

    Διάλεξη 66η: Διαχείριση Μέγιστων Ορίων Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων (MRL’s)-Γενικά 01:19

    Διάλεξη 67η: Διαχείριση Μέγιστων Ορίων Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων (MRL’s)-Επίπεδο ελέγχου παραγωγού 01:39

    Διάλεξη 68η: Διαχείριση Μέγιστων Ορίων Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων (MRL’s)-Επίπεδο ελέγχου εκτός γεωργικής εκμετάλλευσης 00:56

    Διάλεξη 69η: Οδηγός εκπόνησης ανάλυσης επικινδυνότητας για δειγματοληψία και ανίχνευση MRL’s – Μέρος Α 01:56

    Διάλεξη 70η: Οδηγός εκπόνησης ανάλυσης επικινδυνότητας για δειγματοληψία και ανίχνευση MRL’s – Μέρος Β 02:39

    Διάλεξη 71η: Μεθοδολογία δειγματοληψίας 02:15

    Διάλεξη 72η: Τύπος ανάλυσης για ανίχνευση δραστικών ουσιών 01:10

    € 25,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Διαβάστε περισσότερα...

    Εισαγωγή στα Γεωργικά Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας

    1η διάλεξη: Τι είναι τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας;

    Όσο πιο εντυπωσιακός είναι ο τίτλος τόσο πιο συγκεχυμένη είναι η κατάσταση. Γίνεται μια σαφής αναφορά με παραδείγματα από τον αγροτικό τομέα.

    2η διάλεξη: Τα πρότυπα και οι πιστοποιήσεις στη γεωργία.

    Εθνικά και κοινοτικά πρότυπα, υποχρεωτικά και προαιρετικά πρότυπα, δημόσια και ιδιωτικά πρότυπα, πιστοποίηση προϊόντος ή πιστοποίηση συστήματος;

    3η διάλεξη: Γενικές αρχές που διέπουν τα συστήματα διαχείρισης.

    Οι 8 αρχές που καθορίζει ο ISO προσαρμοσμένες στον αγροδιατροφικό τομέα, με παραδείγματα.

    4η διάλεξη: Ο ρόλος των επιθεωρήσεων

    Για ποιο λόγο γίνονται επιθεωρήσεις στα συστήματα παραγωγής που υπόκεινται στον έλεγχο ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας; Αναφορά σε πραγματικά παραδείγματα επιθεώρησης στον αγροτικό τομέα.

    5η διάλεξη: Ο κύκλος του Demming (Plan-Do-Study-Act)

    Το τετράπτυχο που στοχεύει στη συνεχή βελτίωση του συστήματος παραγωγής το οποίο εποπτεύεται από το σύστημα διαχείρισης. Παραδείγματα από τον γεωργικό τομέα.

    6η διάλεξη: Σκοπός εφαρμογής των συστημάτων διαχείρισης

    Γιατί τελικά οι επιχειρήσεις υιοθετούν ένα ΣΔ; Μπορεί να το υιοθετήσει μια γεωργική εκμετάλλευση;

    7η διάλεξη: Μέσα αξιολόγησης και βελτίωσης των ΣΔ

    Οι 8 παράμετροι αυτό-αξιολόγησης του ΣΔ σε μια ενδελεχή ανάλυση. Με παραδείγματα από τον γεωργικό τομέα.

    8η διάλεξη: Καθορισμός στόχων μέσω των ΣΔ

    Η διαδικασία καθορισμού στόχων δεν είναι μια τόσο απλή υπόθεση! Πρέπει να βασίζεται στα βήματα: ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΦΑΣΗ

    9η διάλεξη: Οι δείκτες μέτρησης απόδοσης στη γεωργία

    Εξειδικεύοντας στις παραμέτρους που διαμορφώνουν τα εργαλεία εκτίμησης της γεωργικής εκμετάλλευσης

    10η διάλεξη: Δείκτες παραγωγικότητας

    Μετράμε τους δείκτες που θα δείξουν το επίπεδο παραγωγικότητας της γεωργικής εκμετάλλευσης!

    11η διάλεξη: Δείκτες διαχείρισης

    Ποιοι είναι οι δείκτες που θα μας επιτρέψουν να διαχειριστούμε καλύτερα την γεωργική εκμετάλλευση;

    12η διάλεξη: Δείκτες χρηματοδότησης

    Πως μετράω την οικονομική βιωσιμότητα μιας γεωργικής εκμετάλλευσης;

    13η διάλεξη: Δείκτες καταγραφών

    Η ραχοκοκαλιά των συστημάτων διαχείρισης είναι η καταγραφή όλων των γεγονότων! Ποιες είναι οι θεμελιώδεις πληροφορίες για μια γεωργική επιχείρηση;

    14η διάλεξη: Επίτευξη στόχων μέσω των ΣΔ

    Ανάπτυξη των βασικών εργαλείων επίτευξης των καθορισμένων στόχων

    15η διάλεξη: Κόστος παραγωγής και ΣΔ

    Μια ρεαλιστική προσέγγιση περιορισμού του κόστους παραγωγής με τη βοήθεια ενός συστήματος διαχείρισης (ή αλλιώς ξεχάστε το κιλό ανά στρέμμα)

    16η διάλεξη: Οργάνωση παραγωγής μέσω ΣΔ

    Τα ζητήματα σε 5 βήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύμβουλος ποιότητας σε σχέση με την οργάνωση παραγωγής μιας ελληνικής γεωργικής εκμετάλλευσης

    17η διάλεξη: Ολική Ποιότητα

    Οι άξονες και τα συστατικά της Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας

    18η διάλεξη: Χρήση εργαλείων ποιότητας_Ι

    Τα 7 κλασικά εργαλεία διαχείρισης της ποιότητας

    19η διάλεξη: Χρήση εργαλείων ποιότητας ΙΙ

    Τα 7 σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης της ποιότητας

    <20η διάλεξη: Το κόστος της ποιότητας

    Απαντάμε στο κλασικό ερώτημα: πόσο κοστίζει η εγκατάσταση ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας;

    21η διάλεξη: Ορισμός της ποιότητας

    Τι είναι τελικά η ποιότητα; Ένα νόστιμο ή ένα βιολογικό προϊόν; Ή μήπως και τα δύο;

    22η διάλεξη: Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών: βασικές διαφορές

    Αλλιώς μετράμε την ποιότητα ενός φρούτου και αλλιώς την ποιότητα στην επικοινωνία της επιχείρησης

    23η διάλεξη: Σχεδιασμός προϊόντος

    Η Λειτουργική Ανάπτυξη Ποιότητας, το Σπίτι της Ποιότητας και η παραγωγή αιθέριων ελαίων! Πως θα διαμορφώσουμε το προϊόν ώστε να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας;

    24η διάλεξη: Ποιοτικός έλεγχος

    Οι διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου διαφοροποιούνται ανάλογα τη καλλιέργεια και το προϊόν. Ένα πλήρες παράδειγμα ποιοτικού ελέγχου σε φαρμακευτικά φυτά

    25η διάλεξη: Διασφάλιση Ποιότητας

    Η Διασφάλιση Ποιότητας ως εξέλιξη του ποιοτικού ελέγχου και η σημασία της στα γεωργικά προϊόντα

    26η διάλεξη: Βελτίωση Ποιότητας

    Αναλύοντας τα δεδομένα βελτιώνουμε το προϊόν... Με έμφαση στις καλλιεργητικές πρακτικές!

    27η διάλεξη: Διακύμανση στην παραγωγή

    Πως ένα από τα δομικά προβλήματα για τις εξαγωγές των ελληνικών γεωργικών προϊόντων μπορεί να λυθεί από την εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης;

    28η διάλεξη: Τα 14 βήματα βελτίωσης της ποιότητας Ι

    Η θεωρία του Philip Crosby προσαρμοσμένη στη γεωργική πράξη!

    29η διάλεξη: Τα 14 βήματα βελτίωσης της ποιότητας ΙΙ

    Η θεωρία του Philip Crosby προσαρμοσμένη στη γεωργική πράξη!

    30η διάλεξη: Εγκαθιστώντας ένα ΣΔ

    Η ανάλυση του μηχανισμού ένταξης ενός συστήματος διαχείρισης σε μια γεωργική (και όχι μόνο) εκμετάλλευση

    31η διάλεξη: Ικανοποίηση πελατών Ι

    Καθορισμός ικανοποίησης πελάτη, η επιχείρηση επηρεάζει τις προσδοκίες του πελάτη, Η ικανοποίηση πελατών από την οπτική γωνία της Διαχείρισης Ποιότητας, ο παράγοντας χρόνος κ.ο.κ

    32η διάλεξη: Ικανοποίηση πελατών ΙΙ

    Σχεδιασμός διαδικασίας μέτρησης ικανοποίησης πελατών, εργαλεία μέτρησης ικανοποίησης πελάτη, διαχείριση παραπόνων και εξαιρέσεων

    33η διάλεξη: Αρμοδιότητες της διοίκησης

    Χωρίς τη συμβολή της διοίκησης η αποτυχία του Συστήματος Διαχείρισης είναι σίγουρη:-(

    34η διάλεξη: Εργαλεία επικοινωνίας

    Πως αναπτύσσω και διατηρώ υψηλό επίπεδο εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας στην γεωργική εκμετάλλευση;

    35η διάλεξη: Εκπαίδευση και κατάρτιση

    Η οργάνωση της εκπαίδευσης των εμπλεκόμενων στην εφαρμογή του ΣΔ

    36η διάλεξη: Διαχείριση κινδύνου

    Πως διαχειριζόμαστε το περιβάλλον της παραγωγικής διαδικασίας της γεωργικής επιχείρησης;

    37η διάλεξη: Τεκμηρίωση ΣΔ

    Η δομή της γραφειοκρατίας ενός τυπικού ΣΔ

    38η διάλεξη: Το εγχειρίδιο ποιότητας Ι

    Η δομή και συγγραφή του ανώτερου ιεραρχικά εγγράφου ενός ΣΔ

    39η διάλεξη: Το εγχειρίδιο ποιότητας ΙΙ

    Η δομή και συγγραφή του ανώτερου ιεραρχικά εγγράφου ενός ΣΔ

    40η διάλεξη: Το εγχειρίδιο ποιότητας ΙΙΙ

    Η δομή και συγγραφή του ανώτερου ιεραρχικά εγγράφου ενός ΣΔ

    41η διάλεξη: Το εγχειρίδιο ποιότητας ΙV

    Η δομή και συγγραφή του ανώτερου ιεραρχικά εγγράφου ενός ΣΔ

    42η διάλεξη: Ιχνηλασιμότητα I

    Τα χαρακτηριστικά του συστήματος ιχνηλασιμότητας, εσωτερική & εξωτερική ιχνηλασιμότητα, αποτελεσματικότητα συστήματος, παράγοντες επίδρασης

    43η διάλεξη: Ιχνηλασιμότητα II

    Προϋποθέσεις, απαιτούμενες πληροφορίες, ανάκληση προϊόντος, υλοποίηση απαιτήσεων, εγκατάσταση & υλοποίηση συστήματος

    44η διάλεξη: Ιχνηλασιμότητα III

    Ανάπτυξη διαδικασιών ιχνηλασιμότητας, προκλήσεις στην εφαρμογή, οδηγίες εφαρμογής

    45η διάλεξη: Εσωτερική επιθεώρηση

    Διαδικασίες & απαιτήσεις εσωτερικής επιθεώρησης

    46η διάλεξη: Εξωτερική επιθεώρηση

    Επιθεωρήσεις 2ου & 3ου μέρους με παραδείγματα του γεωργικού τομέα

    47η διάλεξη: Επιθεωρήσεις κατά ISO 22000

    Διαδικασίες και απαιτήσεις επιθεώρησης κατά το πρότυπο ISO 22000

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

    € 25,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Διαβάστε περισσότερα...

    Log in