apk indir mobil oyun
sex sohbet
porno izle
sohbet numaraları
numaradan isim bulma
davul zurna ekibi kiralama
mp3
türkçe porno - porno - mobil porno

Σεμιναρια

Αμπελουργία-Οινολογία

  • Αριθμός διαλέξεων:50
  • Διάρκεια:15 ώρες
  • Σημειώσεις: 269 σελίδες e-book για την Οινοποίηση και 2.000 σελίδες εικονογραφημένων παρουσιάσεων
  • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: On demand-Άμεσα διαθέσιμο
  • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
  • Κόστος:100€ 30€!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Μαΐου 2019!!!
  • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου

Στο παρόν σεμινάριο αναλύονται όλα τα βήματα από την εγκατάσταση του αμπελώνα μέχρι την παραγωγή κρασιού από το σπίτι ή ένα μικρό οινοποιείο. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου δίνει στους συμμετέχοντες μια πλήρη κατάρτιση ώστε να επιτύχουν όχι μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και να προσαρμόσουν το τελικό προϊόν (κρασί-σταφύλι) στις δικές τους ανάγκες.

Δομή σεμιναρίου

Περιγραφή της αμπέλου και βοτανική ταξινόμηση (16':12'')

Στάδια ανάπτυξης και σημασία τους (9':42'')

Παράγοντες που επιδρούν στην ανάπτυξη της αμπέλου (13':11'')

Άνθηση, επικονίαση και γονιμοποίηση (9':16'')

Ανάπτυξη και ωρίμανση των σταφυλιών (12:20'')

Γεύση, άρωμα, χρώμα και άλλα χαρακτηριστικά του γλεύκους (11':29'')

Εντομολογικοί εχθροί της αμπέλου (20':08'')

Μυκητολογικοί εχθροί της αμπέλου (8':20'')

Άλλες ασθένειες (ιοί, βακτήρια κ.ο.κ.) της αμπέλου (7':29'')

Τα αγριόχορτα (ζιζάνια) του αμπελώνα (16':36'')

Για κάθε περίπτωση αναλύονται τα μέτρα πρόληψης και βιολογικής αντιμετώπισης

Κατεργασία εδάφους (9':41'')

Χειμερινό κλάδεμα: Διαμόρφωση και καρποφορία (34')

Θερινά κλαδέματα: Βλαστολογήματα, κορυφολογήματα, αραίωμα, χαραγή (15':33')

Βιολογική λίπανση αμπέλου (13':32'')

Τύποι πολλαπλασιασμού (12':29'')

Εγκατάσταση μητρικού αμπελώνα (10':57'')

Προϋποθέσεις φύτευσης (5':48'')

Καλλιεργητικές περιποιήσεις μητρικού αμπελώνα (8':49'')

Συλλογή και διατήρηση κληματίδων (9':31'')

Εμβολιασμός (9':03'')

Στοιχεία Οινοποίησης/Χειρισμοί μετά τη συγκομιδή/Παλαίωση στο βαρέλι και το μπουκάλι

(15')

Περιβάλλον και οργάνωση κάβας (5':17'')

Επιτρεπόμενες οινοποιήσιμες ποικιλίες ανά περιοχή (7':17'')

Αμπελογραφία σημαντικότερων ποικιλιών (12')

Η διαδικασία παραγωγής κρασιού (15':35'')

Το κόστος της οινοποίησης (7':22'')

Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις (31':16'')

Υλικά οινοποιείου (25':19'')

Σάκχαρα και οξέα (30':27')

Οξύτητα και διοξείδιο του θείου (29':01'')

Υγιεινή οινοποιείου (25':06'')

Η περίοδος του σπασίματος (20΄:12'')

Συγκομιδή σταφυλιών (20':44'')

Επεξεργασία ραγών (28΄:05'')

Μαγιές οινοποίησης (4':37')

Αλκοολική ζύμωση (43':15'')

Μηλογαλακτική ζύμωση και άλλες ζυμώσεις (25' 16'')

Εξευγενισμός και υλικά εξευγενισμού (28' 53'')

Διαύγαση και σταθεροποίηση (38':31'')

Φιλτράρισμα (14΄:40'')

Εμφιάλωση (25':14'')

Παράδειγμα οινοποίησης ερυθρής ποικιλίας (19':59'')

Παράδειγμα οινοποίησης λευκής ποικιλίας (14':39'')

Παραγωγή αφρώδους οίνου (21':48'')

Παραγωγή κρασιού από φρούτα (50':35'')

Μικρά αλλά σημαντικά μυστικά (27':53'')

Εργαστηριακές μετρήσεις (34':56'')

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

€ 30,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 31 May 2019 08:40
Ανδρέας Παπασταύρου

Διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών με ειδίκευση στην Ανθοκομία-Αρχιτεκτονική Τοπίου και μεταπτυχιακές σπουδές στα Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας.

Είναι ο ιδρυτής και βασικός εισηγητής των μαθημάτων του e-school by agronomist.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σεμινάριο Υπαίθριας και Αστικής Λαχανοκομίας
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Log in