fbpx
apk indir mobil oyun
sex sohbet
porno izle
sohbet numaraları
numaradan isim bulma
davul zurna ekibi kiralama
mp3
türkçe porno - porno - mobil porno

Σεμιναρια

Σεμινάριο παραγωγής μπύρας

  • Αριθμός διαλέξεων:25
  • Διάρκεια:10 ώρες
  • Σημειώσεις: 296 σελίδες κειμένου και 1.609 σελίδες εικονογραφημένων παρουσιάσεων
  • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: Οποιαδήποτε ημέρα και ώρα
  • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
  • Κόστος:50€ 25€!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019!!!
  • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου

Η παραγωγή μπύρας εμπεριέχει όχι μόνο το στοιχείο της επίτευξης του στόχου αλλά και τη διαδικασία της εμπειρίας. Σκοπός του παρόντος σεμιναρίου είναι να δώσει με απλό και κατανοητό τρόπο τις οδηγίες εκείνες που θα κατευθύνουν τον υποψήφιο ζυθοπαραγωγό κατάλληλα ώστε να απολαύσει το δικό του ιδιαίτερο προϊόν. Ακολουθώντας μια λογική αλληλουχία διαλέξεων και τη οι συμμετέχοντες θα μυηθούν σταδιακά στον ιδιαίτερα δημιουργικό κόσμο της ζυθοποιίας.

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή-Προϋποθέσεις και Απαιτήσεις

Κεφάλαιο 2: Εξοπλισμός ζυθοποιίας (κριτήρια επιλογής, κόστη, επίπεδα)

Κεφάλαιο 3: Υγιεινή ζυθοποιείου

Κεφάλαιο 4: Η διαδικασία της βυνοποίησης

Κεφάλαιο 5: Παραγωγή από λυκίσκο

Κεφάλαιο 6: Η διαδικασία της ζύμωσης

Κεφάλαιο 7: Ο ρόλος του νερού

Κεφάλαιο 8: Πρόσθετα και αρώματα

Κεφάλαιο 9: Διαυγαστικά και συντηρητικά μέσα

Κεφάλαιο 10: Ζυθοποίηση για πρώτη φορά (επίπεδο αρχάριου)

Κεφάλαιο 11: Τρόποι ελέγχου διαδικασίας ζυθοποίησης (ενδιάμεσο επίπεδο)

Κεφάλαιο 12: Προχωρημένες τεχνικές ζυθοποίησης (προχωρημένο επίπεδο)

Κεφάλαιο 13: Εμφιάλωση μπύρας

Κεφάλαιο 14: Εμβαρέλωση

Κεφάλαιο 15: Συνταγές σπιτικής μπύρας τύπου Ale (αφροζύμης)

Κεφάλαιο 16: Συνταγές σπιτικής μπύρας τύπου Lager (βυθοζύμης)

Κεφάλαιο 17: Συνταγές σπιτικής μπύρας μεικτού τύπου

Κεφάλαιο 18: Εναλλακτική ζυθοποίηση: Παραγωγή μηλίτη

Κεφάλαιο 19: Παραγωγή οικολογικής μπύρας

Κεφάλαιο 20: Μπύρα χωρίς γλουτένη

Κεφάλαιο 21: Αποθήκευση και σερβίρισμα μπύρας

Κεφάλαιο 22: Ποιοτική αξιολόγηση της μπύρας

Κεφάλαιο 23: Αντιμετώπιση προβλημάτων

Κεφάλαιο 24: Διάφορα γκάτζετ για ευκολότερη παραγωγή

Κεφάλαιο 25: Επίλογος-Απάντηση συχνών ερωτήσεων

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

€ 25,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 06 November 2019 09:39
Ανδρέας Παπασταύρου

Διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών με ειδίκευση στην Ανθοκομία-Αρχιτεκτονική Τοπίου και μεταπτυχιακές σπουδές στα Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας.

Είναι ο ιδρυτής και βασικός εισηγητής των μαθημάτων του e-school by agronomist.gr.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Log in