Ολοκληρωμένη Διαχείριση Ελαιώνα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η καλλιέργεια της ελιάς αποτελεί για τον καλλιεργητή ένα απαραίτητο στοιχείο γνώσης ώστε να επιτύχει καλή απόδοση και ποιότητα προϊόντος. Η ορθολογική…
Επιχειρηματική Καλλιέργεια Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Τι να καλλιεργήσω, ποια είναι η σωστή έκταση καλλιέργειας, πόσα χρήματα απαιτούνται, ξηρά δρόγη ή αιθέρια έλαια; Το παρόν σεμινάριο απαντάει στα…
Εισαγωγή στο ISO 14001
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η αναγκαιότητα διασφάλισης της ανθρώπινης υγείας λόγω των διαφόρων μορφών υποβάθμισης του περιβάλλοντος έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τη ρύπανση του…
Εφαρμοσμένο HACCP (επιπέδου 2)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η εφαρμογή του συστήματος H.A.C.C.P. αποσκοπεί στην πρόληψη των κινδύνων και στην προληπτική διαχείριση θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων. Σκοπός…
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: HACCP I
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ H Bιομηχανία Tροφίμων συνιστά έναν από τους δυναμικότερους κλάδους της οικονομίας, δείχνοντας αντοχές στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Ταυτόχρονα, ο ισχυρός ανταγωνισμός καθιστά…
Μυοκτονία-Απεντόμωσεις
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η απεντόμωση και η μυοκτονία έχουν ως σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού και την απώθηση των εντόμων και των τρωκτικών από τους…
Το πρότυπο BRC (British Retail Consortium)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η πιστοποίηση των τροφίμων ενισχύει τη φήμη της εταιρείας παραγωγής, αυξάνει την ανταγωνιστικότητα και την προστιθέμενη αξία του προϊόντος, βελτιώνει τη λειτουργικότητα…
Πιστοποίηση εξαγωγών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Οι εταιρείες τροφίμων και ποτών αποτελούν τους βασικούς εξαγωγείς της χώρας με τις πωλήσεις των εξαγώγιμων τροφίμων αντιπροσωπεύουν το 20% των συνολικών…
Εισαγωγή στα Γεωργικά Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Στο παρόν σεμινάριο αναλύονται όλες εκείνες οι έννοιες που απαρτίζουν οποιοδήποτε γνωστό ή άγνωστο σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ΣΔΠ), με σαφή προσανατολισμό στις…