fbpx

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα

Εγγραφές & πληρωμές

Η πρόσβαση στα σεμινάρια είναι άμεση μετά την πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα ή με Paypal. Αν παρά την πληρωμή σας δεν έχετε πρόσβαση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109963962. Αν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης τότε υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουμε προλάβει να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή για διάφορους λόγους. Τέτοιοι λόγοι είναι η μεσολάβηση αργίας, Σαββατοκύριακου ή να μην αναγράφεται στην αιτιολογία πληρωμής το όνομα του αιτούντος (αιτούσης). Παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε άμεσα την πρόσβαση.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία έχουμε την υποχρέωση να επιστρέψουμε χρήματα για αγορά που έχει πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών. Προϋπόθεση για επιστροφή χρημάτων είναι να μην έχει πραγματοποιηθεί καμία σύνδεση (Login) του χρήστη μετά την πληρωμή διότι σε αυτή την περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να προστατέψουμε τα πνευματικά μας δικαιώματα από κατέβασμα, διαμοιρασμό και άλλες μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες.
Τα κουπόνια είναι περιορισμένης διάρκειας και αριθμού διότι διανέμονται σε συγκεκριμένες περιόδους προσφορών. Επίσης μπορείτε να βρείτε κουπόνια μέσα στα άρθρα του blog μας, γι' αυτό σας συνιστούμε να μας παρακολουθείτε τακτικά 🙂
ΦΥΣΙΚΑ! Αν για παράδειγμα τρέχει μια προσφορά σας συμφέρει να κάνετε πολλαπλές επιλογές μαθημάτων τα οποία είναι πολύ πιο ακριβά σε περιόδους εκτός προσφορών. Για το χρόνο παρακολούθησης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου. Εσείς ρυθμίζετε πότε θα αρχίσετε και πότε θα τελειώσετε τις παρακολουθήσεις.

Εκπαιδευτική διαδικασία

Αφού επιλέξετε το μάθημα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε πατάτε το σύνδεσμο ΕΓΓΡΑΦΗ και αυτόματα προστίθεται στο καλάθι των εγγραφών σας. Αν είστε νέος χρήστης, το σύστημα ζητάει από εσάς να συμπληρώσετε βασικά στοιχεία επικοινωνίας, αλλιώς κάνετε Login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει κατά την 1η εγγραφή σας. Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής και αυτό ήταν!
Με την ολοκλήρωση της πληρωμής σας μπορείτε να αρχίσετε όποτε επιθυμείτε και έχετε χρόνο.
Ναι! Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης των διαλέξεων ενός σεμιναρίου σας απονέμεται αυτόματα πιστοποιητικό παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από τον εκπαιδευτή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση που παρέχουμε διαβάστε στο Παίρνω Πιστοποιητικό;
Το πιστοποιητικό παρακολούθησης εκδίδεται αυτόματα από την πλατφόρμα, μόλις ολοκληρώσετε την παρακολούθηση των διαλέξεων. Μπορείτε να το κατεβάσετε και αποθηκεύσετε για πολλές χρήσεις του. Το πιστοποιητικό επιμόρφωσης εκδίδεται από τον συνεργαζόμενο φορέα και αποστέλλεται ταχυδρομικά. Διαβάστε περισσότερα στο Παίρνω Πιστοποιητικό;
Μπορείτε να θέσετε τις όποιες απορίες σας στον εκπαιδευτή με όποιο μέσο επικοινωνίας είναι εύκολο για εσάς (τηλέφωνο, email, skype, κατ’ ιδίαν συνάντηση στην Αθήνα). Σας προτείνουμε να συγκεντρώνετε τις ερωτήσεις σας ύστερα από την ολοκλήρωση του μαθήματος (αν είναι σύντομης διάρκειας) ή στο τέλος κάθε ενότητας (για μεγάλης διάρκειας σεμινάρια).
Η χρήση υπολογιστών από ανθρώπους με προβλήματα κίνησης, ακοής και όρασης ολοένα και γίνεται φιλικότερη. Τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν άνθρωποι με μειωμένη ή καθόλου κινητικότητα και να τα ακούσουν άνθρωποι με προβλήματα όρασης. Άτομα με προβλήματα ακοής αυτή την περίοδο δεν θα επωφεληθούν στο μέγιστο δυνατό από τα σεμινάριά μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ακόμα πιο διαδραστικά σεμινάρια για συμμετοχή όλων των ανθρώπων.
Ο προσανατολισμός των μαθημάτων του e-school του Agronomist.gr είναι πρακτικός και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να είναι συνδεδεμένος με την άμεση εφαρμογή των γνώσεων που θα λάβει ο σπουδαστής. Πρέπει όμως να τονιστεί ότι η σωστή εφαρμογή της πράξης προαπαιτεί ένα ελάχιστο θεωρητικό υπόβαθρο και επιπλέον περιλαμβάνει στάδια. Η απόκτηση αυτοπεποίθησης για την πραγματική εφαρμογή είναι υπόθεση χρόνου και τριβής. Το σημαντικό για έναν σπουδαστή είναι να εμπιστεύεται τους εκπαιδευτές του, να μαθαίνει από αυτούς και να δοκιμάζει τις γνώσεις του χωρίς να φοβάται την αποτυχία. Η επίτευξη του στόχου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση.
Συνήθως όχι. Αν κάποιο σεμινάριο απαιτεί πρότερες γνώσεις τότε αυτό αναγράφεται σαφώς. Επίσης η εκπαιδευτική διαδικασία είναι εύκολη και για ανθρώπους με λίγες γνώσεις χειρισμού Η/Υ.
Αν υπάρχει η συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα τα σεμινάρια είναι κατάλληλα και για άτομα άνω των 16 ετών.

Δεν βρήκατε την απάντηση;