Δομή μαθήματος
- 5 Ενότητες
- 106 Διαλέξεις
- Lifetime
Expand all sectionsCollapse all sections
- ISO 9001 και Διαχείριση Ποιότητας στον αγροδιατροφικό τομέα40
- 1.0Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και ISO 90012 Λεπτά
- 1.1Η ιστορική εξέλιξη των προτύπων ISO2 Λεπτά
- 1.2Τι είναι το ISO 9001:2015 – Ποιος ο σκοπός του;2 Λεπτά
- 1.3Ποια η διαφορά με παλαιότερες εκδόσεις (π.χ. 2008)3 Λεπτά
- 1.4Η αρχή της Εστίασης στον πελάτη1 Λεπτό
- 1.5Η αρχή της Ηγεσίας1 Λεπτό
- 1.6Η αρχή της Εμπλοκής των ανθρώπων1 Λεπτό
- 1.7Η αρχή της Προσέγγισης μέσω διεργασιών1 Λεπτό
- 1.8Η αρχή της Βελτίωσης1 Λεπτό
- 1.9Η αρχή της Τεκμηριωμένης λήψης αποφάσεων1 Λεπτό
- 1.10Η αρχή της Διαχείρισης σχέσεων1 Λεπτό
- 1.11Η νέα δομή HLS και η έννοια του “Risk-Based Thinking”4 Λεπτά
- 1.12Πεδίο Εφαρμογής1 Λεπτό
- 1.13Αναφορές1 Λεπτό
- 1.14Όροι και ορισμοί1 Λεπτό
- 1.15Πλαίσιο του Οργανισμού3 Λεπτά
- 1.16Ηγεσία2 Λεπτά
- 1.17Σχεδιασμός2 Λεπτά
- 1.18Υποστήριξη2 Λεπτά
- 1.19Λειτουργία2 Λεπτά
- 1.20Αξιολόγηση Επίδοσης2 Λεπτά
- 1.21Βελτίωση2 Λεπτά
- 1.22Ρήτρα 4: Πλαίσιο και Ενδιαφερόμενα Μέρη4 Λεπτά
- 1.23Ρήτρα 5: Ηγεσία και Δέσμευση Διοίκησης4 Λεπτά
- 1.24Ρήτρα 6: Σχεδιασμός και Διαχείριση Κινδύνων4 Λεπτά
- 1.25Ρήτρα 7: Υποστήριξη (Πόροι, Ικανότητες, Επικοινωνία)7 Λεπτά
- 1.26Ρήτρα 8: Εκτέλεση Διεργασιών20 Λεπτά
- 1.27Ρήτρα 9: Μέτρηση – Ανασκόπηση – Εσωτερικοί Έλεγχοι4 Λεπτά
- 1.28Ρήτρα 10: Συνεχής Βελτίωση – Αντιμετώπιση Μη Συμμορφώσεων3 Λεπτά
- 1.29Δημιουργία χάρτη διεργασιών3 Λεπτά
- 1.30Ανάλυση κινδύνων & ευκαιριών7 Λεπτά
- 1.31Δημιουργία Πολιτικής Ποιότητας3 Λεπτά
- 1.32Παράδειγμα έντυπου “Μη συμμόρφωσης”4 Λεπτά
- 1.33Ανάλυση υποθετικής περίπτωσης επιχείρησης (case study)19 Λεπτά
- 1.34Βήματα για την πιστοποίηση15 Λεπτά
- 1.35Ρόλος του Υπεύθυνου Ποιότητας3 Λεπτά
- 1.36Κόστη και χρόνος εφαρμογής3 Λεπτά
- 1.37Συχνές ερωτήσεις3 Λεπτά
- 1.38Συμβουλές εφαρμογής σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις4 Λεπτά
- 1.39Επιλογή εργαλείων παρακολούθησης ποιότητας3 Λεπτά
- Εισαγωγή στο ISO 2200049
- 2.1Εισαγωγικά στοιχεία5 Λεπτά
- 2.2Γιατί να εφαρμόσω HACCP;2 Λεπτά
- 2.3Φυσικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 2.4Χημικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 2.5Βιολογικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 2.6Οι 7 αρχές του HACCP1 Λεπτό
- 2.7Η πρώτη αρχή2 Λεπτά
- 2.8Η δεύτερη αρχή2 Λεπτά
- 2.9Η τρίτη αρχή1 Λεπτό
- 2.10Η τέταρτη αρχή2 Λεπτά
- 2.11Η πέμπτη αρχή1 Λεπτό
- 2.12Η έκτη αρχή2 Λεπτά
- 2.13Η έβδομη αρχή1 Λεπτό
- 2.14Το σχέδιο HACCP1 Λεπτό
- 2.15Σχηματισμός ομάδας1 Λεπτό
- 2.16Περιγραφή προϊόντος1 Λεπτό
- 2.17Καθορισμός προβλεπόμενης χρήσης1 Λεπτό
- 2.18Διάγραμμα ροής1 Λεπτό
- 2.19Επιτόπια επιβεβαίωση διαγράμματος ροής1 Λεπτό
- 2.20Επιτόπια επαλήθευση διαγράμματος ροής1 Λεπτό
- 2.21Εμπόδια κατά την εφαρμογή του HACCP2 Λεπτά
- 2.22Προαπαιτούμενα προγράμματα10 Λεπτά
- 2.23Ορθές παρασκευαστικές πρακτικές4 Λεπτά
- 2.24Έλεγχοι παραγωγής και διαδικασιών2 Λεπτά
- 2.25Μέτρα ελέγχου3 Λεπτά
- 2.26Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα HACCP2 Λεπτά
- 2.27Περί ISO 220004 Λεπτά
- 2.28Η εφαρμογή του ISO 220001 Λεπτό
- 2.29Πλεονεκτήματα του ISO 220002 Λεπτά
- 2.30Λεξιλόγιο και όροι ISO 220007 Λεπτά
- 2.31Εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ)1 Λεπτό
- 2.32Τεκμηρίωση ΣΔΑΤ3 Λεπτά
- 2.33Υπευθυνότητα διοίκησης2 Λεπτά
- 2.34Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων3 Λεπτά
- 2.35Εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία2 Λεπτά
- 2.36Έκτακτες καταστάσεις2 Λεπτά
- 2.37Ανασκόπηση διοίκησης2 Λεπτά
- 2.38Διαχείριση πόρων4 Λεπτά
- 2.39Σχεδιασμός και υλοποίηση ασφαλών προϊόντων6 Λεπτά
- 2.40Διεξαγωγή ανάλυσης επικινδυνότητας3 Λεπτά
- 2.41Καθιέρωση Προαπαιτούμενων Προγραμμάτων2 Λεπτά
- 2.42Υιοθέτηση Σχεδίου HACCP5 Λεπτά
- 2.43Επικαιροποίηση εγγράφων, ιχνηλασιμότητα και σχέδιο επαλήθευσης7 Λεπτά
- 2.44Έλεγχοι μη συμμόρφωσης-Διορθωτικές ενέργειες5 Λεπτά
- 2.45Επικύρωση ΣΔΑΤ-Επαλήθευση ΣΔΑΤ-Εσωτερική επιθεώρηση-Βελτίωση ΣΔΑΤ-Επικαιροποίηση14 Λεπτά
- 2.46Τεκμηρίωση προτύπου-Έγγραφα25 Λεπτά
- 2.47Είδη & διαδικασία επιθεωρήσεων40 Λεπτά
- 2.48Αντιστοιχίσεις μεταξύ HACCP και ISO 220005 Λεπτά
- 2.50Το νέο πρότυπο ISO 220004 Λεπτά
- Εισαγωγή στο ISO 1400116
- 3.1Τι είναι η ποιότητα και γιατί είναι σημαντική14 Λεπτά
- 3.2Κόστος ανάπτυξης Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης3 Λεπτά
- 3.3Έννοιες και ορισμοί8 Λεπτά
- 3.4Ενότητες Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης12 Λεπτά
- 3.5Χαρακτηριστικά ISO 1400116 Λεπτά
- 3.6Εφαρμογή ISO 1400114 Λεπτά
- 3.7Περιβαλλοντική Πολιτική13 Λεπτά
- 3.8Εντοπισμός Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων9 Λεπτά
- 3.9Προγράμματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης3 Λεπτά
- 3.10Αρμοδιότητες, Εκπαίδευση, Επικοινωνία, Τεκμηρίωση5 Λεπτά
- 3.11Λειτουργία, Έλεγχος, Διορθώσεις, Μη συμμόρφωση5 Λεπτά
- 3.12Από το ISO 14001:2004 στο ISO 14001:20159 Λεπτά
- 3.13Διαχείριση αποβλήτων-Γενικά12 Λεπτά
- 3.14Διαχείριση αποβλήτων ξενοδοχείων και αγροτουριστικών μονάδων11 Λεπτά
- 3.15Διαχείριση αποβλήτων ζωοτροφών10 Λεπτά
- 3.16Διαχείριση αποβλήτων μονάδων υγείας8 Λεπτά
- Έντυπο υλικό1
- ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣΗ εξέταση είναι προαιρετική για εκείνους που επιθυμούν την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης. Επιπλέον κόστος 35€. Αναφέρεται μόνο σε ήδη εγγραμμένους στο σεμινάριο. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας στείλουμε τον απαραίτητο κωδικό πρόσβασης.1
