Δομή μαθήματος
- 1 Ενότητα
- 26 Διαλέξεις
- Lifetime
Expand all sectionsCollapse all sections
- ΔΟΜΗ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ26
- 2.1Προϋποθέσεις και Απαιτήσεις11 Λεπτά
- 2.2Εξοπλισμός ζυθοποιίας (κριτήρια επιλογής, κόστη, επίπεδα)29 Λεπτά
- 2.3Υγιεινή ζυθοποιείου18 Λεπτά
- 2.4Η διαδικασία της βυνοποίησης27 Λεπτά
- 2.5Παραγωγή από λυκίσκο27 Λεπτά
- 2.6Η διαδικασία της ζύμωσης29 Λεπτά
- 2.7Ο ρόλος του νερού17 Λεπτά
- 2.8Πρόσθετα και αρώματα29 Λεπτά
- 2.9Διαυγαστικά και συντηρητικά μέσα17 Λεπτά
- 2.10Ζυθοποίηση για πρώτη φορά (επίπεδο αρχάριου)19 Λεπτά
- 2.11Τρόποι ελέγχου διαδικασίας ζυθοποίησης (ενδιάμεσο επίπεδο)35 Λεπτά
- 2.12Προχωρημένες τεχνικές ζυθοποίησης (προχωρημένο επίπεδο)45 Λεπτά
- 2.13Εμφιάλωση μπύρας26 Λεπτά
- 2.14Εμβαρέλωση21 Λεπτά
- 2.15Συνταγές σπιτικής μπύρας τύπου Ale (αφροζύμης)26 Λεπτά
- 2.16Συνταγές σπιτικής μπύρας τύπου Lager (βυθοζύμης)15 Λεπτά
- 2.17Συνταγές σπιτικής μπύρας μεικτού τύπου15 Λεπτά
- 2.18Εναλλακτική ζυθοποίηση: Παραγωγή μηλίτη18 Λεπτά
- 2.19Παραγωγή οικολογικής μπύρας17 Λεπτά
- 2.20Μπύρα χωρίς γλουτένη13 Λεπτά
- 2.21Αποθήκευση και σερβίρισμα μπύρας22 Λεπτά
- 2.22Ποιοτική αξιολόγηση της μπύρας27 Λεπτά
- 2.23Αντιμετώπιση προβλημάτων36 Λεπτά
- 2.24Διάφορα γκάτζετ για ευκολότερη παραγωγή6 Λεπτά
- 2.25Επίλογος-Απάντηση συχνών ερωτήσεων
- 2.26Σημειώσεις σεμιναρίου
