ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ένα 9ωρο εισαγωγικό διαδικτυακό σεμινάριο για τα φυτά που προορίζονται προς μαγειρική χρήση, για όλους όσους επιθυμούν να εντάξουν τα βότανα στην καθημερινή τους διατροφή.
Στο σεμινάριο αναπτύσσονται τα ακόλουθα θέματα:
- Εισαγωγικά στοιχεία: Ταξινόμηση και προσδιορισμός των μαγειρικών βοτάνων.
- Κυριότερες ομάδες αρτυματικών φυτών και άγνωστα βότανα.
- Καλλιεργητικές τεχνικές: Έδαφος και κλίμα, Διαχείριση νερού, Θρεπτικά στοιχεία και λιπάσματα, Παθογόνα και άλλα προβλήματα.
- Σπορά και εγκατάσταση αρτυματικών φυτών.
- Ανάπτυξη αρτυματικών φυτών: Τρόποι πολλαπλασιασμού μαγειρικών βοτάνων, Αναζωογόνηση πολυετών φυτών.
- Σχεδιασμός κήπου αρτυματικών φυτών. Ένταξη αρώματος στο παρτέρι σας.
- Μαγειρεύοντας με τα βότανα: Γενικές αρχές χρήσης βοτάνων στη μαγειρική, Συγκομιδή βοτάνων (ρίζες, φύλλα, σπόροι και καρποί), Μετασυλλεκτικοί χειρισμοί, Αποξήρανση βοτάνων, Μαγειρικές χρήσεις βοτάνων (γαρνιτούρα, αφεψήματα, έλαια, τυριά, μέλι), Τα βότανα στη ζαχαροπλαστική.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αγρότες
- Σε λάτρεις του φυσικού τρόπου ζωής
- Σε γεωτεχνικούς
- Σε κηποτέχνες-κηπουρούς
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Με την αγορά του σεμιναρίου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε online, όποτε και όσες φορές θέλετε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας. Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός στην παρακολούθηση.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το παρόν σεμινάριο οδηγεί σε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης διάρκειας 3 ωρών.
Στοιχεία σεμιναρίου
- Διαλέξεις 2
- Εξετάσεις 0
- Διάρκεια 9 ώρες
- Επίπεδο γνώσεων Αρχάριο+
- Γλώσσα Ελληνική
- Εγγεγραμμένοι 406
- Πιστοποιητικό Ναι
- Assessments Ναι
Κάντε μια ερώτηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
3 Comments
Πολύ ωραία αλλά διόρθωση του ήχου
Καμία ερώτηση ήταν όλα πλήρως κατανοητά