Θεματικές ενότητες
Σεμινάρια Ασφάλειας Τροφίμων
ISO 9001 και διαχείριση ποιότητας
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Το κυριότερο κριτήριο για την ποιότητα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη ικανοποίηση...
Πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η ρύπανση των επιφανειακών και υπογείων υδάτων, η διατάραξη της ισορροπίας των αγροοικοσυστημάτων, τα διατροφικά σκάνδαλα (σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια στα βοοειδή, διοξίνες στα...
Εισαγωγή στο ISO 14001
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η αναγκαιότητα διασφάλισης της ανθρώπινης υγείας λόγω των διαφόρων μορφών υποβάθμισης του περιβάλλοντος έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τη ρύπανση του...
Εφαρμοσμένο HACCP (επιπέδου 2)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η εφαρμογή του συστήματος H.A.C.C.P. αποσκοπεί στην πρόληψη των κινδύνων και στην προληπτική διαχείριση θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων. Σκοπός...
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: HACCP I
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ H Bιομηχανία Tροφίμων συνιστά έναν από τους δυναμικότερους κλάδους της οικονομίας, δείχνοντας αντοχές στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Ταυτόχρονα, ο ισχυρός ανταγωνισμός καθιστά...
Το πρότυπο BRC (British Retail Consortium)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Η πιστοποίηση των τροφίμων ενισχύει τη φήμη της εταιρείας παραγωγής, αυξάνει την ανταγωνιστικότητα και την προστιθέμενη αξία του προϊόντος, βελτιώνει τη λειτουργικότητα...
Πιστοποίηση εξαγωγών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Οι εταιρείες τροφίμων και ποτών αποτελούν τους βασικούς εξαγωγείς της χώρας με τις πωλήσεις των εξαγώγιμων τροφίμων αντιπροσωπεύουν το 20% των συνολικών...
Εισαγωγή στο ISO 22000 & HACCP
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα σε παγκόσμιο επίπεδο, για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Το διεθνές πρότυπο ISO 22000 αφορά στο...