ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα σε παγκόσμιο επίπεδο, για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Το διεθνές πρότυπο ISO 22000 αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και αποτελεί το πιο διαδεδομένο πρότυπο με δυνατότητα εφαρμογής σε όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων.
Σκοπός του ISO 22000 είναι η εναρμόνιση σε παγκόσμια κλίμακα των απαιτήσεων της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) από όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το παρόν σεμινάριο οδηγεί σε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης διάρκειας 4 ωρών.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Σε επαγγελματίες επιχειρήσεων τροφίμων
- Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
- Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
- Σε νέους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας
- Σε γεωτεχνικούς & τεχνολόγους τροφίμων που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις
Στοιχεία σεμιναρίου
- Διαλέξεις 50
- Εξέταση 0
- Διάρκεια 4 ώρες
- Επίπεδο γνώσεων Αρχάριο+
- Γλώσσα Ελληνική
- Εγγεγραμμένοι 929
- Πιστοποιητικό Ναι
- Assessments Ναι
Δομή μαθήματος
- 4 Sections
- 50 Lessons
- Lifetime
- Το σύστημα HACCP26
- 3.1Εισαγωγικά στοιχεία5 Λεπτά
- 3.2Γιατί να εφαρμόσω HACCP;2 Λεπτά
- 3.3Φυσικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 3.4Χημικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 3.5Βιολογικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 3.6Οι 7 αρχές του HACCP1 Λεπτό
- 3.7Η πρώτη αρχή2 Λεπτά
- 3.8Η δεύτερη αρχή2 Λεπτά
- 3.9Η τρίτη αρχή1 Λεπτό
- 3.10Η τέταρτη αρχή2 Λεπτά
- 3.11Η πέμπτη αρχή1 Λεπτό
- 3.12Η έκτη αρχή2 Λεπτά
- 3.13Η έβδομη αρχή1 Λεπτό
- 3.14Το σχέδιο HACCP1 Λεπτό
- 3.15Σχηματισμός ομάδας1 Λεπτό
- 3.16Περιγραφή προϊόντος1 Λεπτό
- 3.17Καθορισμός προβλεπόμενης χρήσης1 Λεπτό
- 3.18Διάγραμμα ροής1 Λεπτό
- 3.19Επιτόπια επιβεβαίωση διαγράμματος ροής1 Λεπτό
- 3.20Επιτόπια επαλήθευση διαγράμματος ροής1 Λεπτό
- 3.21Εμπόδια κατά την εφαρμογή του HACCP2 Λεπτά
- 3.22Προαπαιτούμενα προγράμματα10 Λεπτά
- 3.23Ορθές παρασκευαστικές πρακτικές4 Λεπτά
- 3.24Έλεγχοι παραγωγής και διαδικασιών2 Λεπτά
- 3.25Μέτρα ελέγχου3 Λεπτά
- 3.26Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα HACCP2 Λεπτά
- Το πρότυπο ISO 2200021
- 27.1Εισαγωγικά4 Λεπτά
- 27.2Η εφαρμογή του ISO 220001 Λεπτό
- 27.3Πλεονεκτήματα του ISO 220002 Λεπτά
- 27.4Λεξιλόγιο και όροι ISO 220007 Λεπτά
- 27.5Εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ)1 Λεπτό
- 27.6Τεκμηρίωση ΣΔΑΤ3 Λεπτά
- 27.7Υπευθυνότητα διοίκησης2 Λεπτά
- 27.8Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων3 Λεπτά
- 27.9Εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία2 Λεπτά
- 27.10Έκτακτες καταστάσεις2 Λεπτά
- 27.11Ανασκόπηση διοίκησης2 Λεπτά
- 27.12Διαχείριση πόρων4 Λεπτά
- 27.13Σχεδιασμός και υλοποίηση ασφαλών προϊόντων6 Λεπτά
- 27.15Διεξαγωγή ανάλυσης επικινδυνότητας3 Λεπτά
- 27.16Καθιέρωση Προαπαιτούμενων Προγραμμάτων2 Λεπτά
- 27.17Υιοθέτηση Σχεδίου HACCP5 Λεπτά
- 27.18Επικαιροποίηση εγγράφων, ιχνηλασιμότητα και σχέδιο επαλήθευσης7 Λεπτά
- 27.19Έλεγχοι μη συμμόρφωσης-Διορθωτικές ενέργειες5 Λεπτά
- 27.20Επικύρωση ΣΔΑΤ-Επαλήθευση ΣΔΑΤ-Εσωτερική επιθεώρηση-Βελτίωση ΣΔΑΤ-Επικαιροποίηση14 Λεπτά
- 27.21Τεκμηρίωση προτύπου-Έγγραφα25 Λεπτά
- 27.22Είδη & διαδικασία επιθεωρήσεων40 Λεπτά
- Σύγκριση ISO 22000 και HACCP2
- Έντυπο υλικό1
Κάντε μια ερώτηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
2 Comments
Καλημέρα! Έχω παρακολουθήσει κάποιες διαλέξεις, δεν έχω ολοκληρώσει βέβαια το σεμινάριο αλλά εξακολουθεί να μου δείχνει ότι η πρόοδος μου είναι στο 0%
Καλημέρα. Σε κάθε διάλεξη υπάρχει το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. Πρέπει να το πατήσετε ώστε να προχωρήσει η μπάρα προόδου 🙂 Ελέγξτε και αν το πρόβλημα δεν λυθεί ενημερώστε με ώστε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.