Υπεύθυνος Παραγωγής Ασφαλών Τροφίμων και Ποτών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ανάπτυξη της οικονομίας μιας χώρας. Παρ’ όλα αυτά μερικοί λάθος χειρισμοί, τόσο κατά την διάρκεια της καλλιέργειας, όσο και στα στάδια επεξεργασίας και τυποποίησης μπορεί να αποβούν μοιραίοι για την ανθρώπινη υγεία.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθούν στους συμμετέχοντες οι απαραίτητες οδηγίες για την παραγωγή υγιεινών προϊόντων και η αποτροπή πιθανών σφαλμάτων, συμβουλεύοντας τους παραγωγούς, τις μονάδες επεξεργασίας και τους τελικούς πωλητές των προϊόντων προκείμενου να μην βρεθεί κάποιος υπόλογος με τη νομοθεσία.
Το σεμινάριο χαρακτηρίζεται από πολυδιάστατη δομή διότι αποτελεί προϊόν πολύχρονης επαγγελματικής εμπειρίας και καλύπτει καθημερινές ερωτήσεις από εταιρίες που δέχθηκαν σε ελέγχους από αρμόδιους φορείς αλλά και στα πλαίσια εσωτερικής διαχείρισης.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε (ενδεικτικά):
- Γεωπόνους
- Τεχνολόγους τροφίμων
- Χημικούς
- Επιχειρηματίες εστίασης
- Στελέχη εταιριών εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων
- Νέους αγρότες
- Νομικούς συμβούλους.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Με την αγορά του σεμιναρίου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε online, όποτε και όσες φορές θέλετε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας. Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός στην παρακολούθηση.
ΟΦΕΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
- Σε επίπεδο γνώσεων να ορίζουν τα υγιεινά τρόφιμα και να διακρίνουν τις τροφολοιμώξεις από τις τροφοτοξινώσεις.
- Σε επίπεδο ικανοτήτων να σχεδιάζουν διαγράμματα ροής και να ελέγχουν κρίσιμα σημεία έλεγχου.
- Σε επίπεδο στάσεων να εκτιμούν καταστάσεις και να απορρίπτουν εσφαλμένες τακτικές.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το παρόν σεμινάριο οδηγεί σε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης διάρκειας 3 ωρών.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Η πρόσβαση στο σεμινάριο είναι απεριόριστης διάρκειας.
Στοιχεία σεμιναρίου
- Διαλέξεις 15
- Εξετάσεις 1
- Διάρκεια 3 ώρες
- Επίπεδο γνώσεων Αρχάριο+
- Γλώσσα Ελληνική
- Εγγεγραμμένοι 63
- Πιστοποιητικό Ναι
- Assessments Ναι
-
- Υπεύθυνος παραγωγής
- Ζωικής προέλευσης
- Φυτικής Προέλευσης
- Σακχαρώδη προϊόντα
- Αλκοολούχα ποτά και χυμοί φρούτων
- Μετασυλλεκτικοί χειρισμοί
- Τεχνολογία τροφίμων
- Μαζική εστίαση
- Διαχείριση ποιότητας
- HACCP
- Εκπαίδευση προσωπικού
- Εργασιακή ασφάλεια
- Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων
- Διαχείριση λειτουργιών
- Σημειώσεις σεμιναρίου
- Τεστ αξιολόγησης γνώσεων
7 Comments
Το συγκεκριμένο σεμινάριο δίνει σημαντικές και καίριες πληροφορίες που πρέπει να έχει ο υπεύθυνος παραγωγή τροφίμων, την δομή με την οποία συντάσσεται μια μελέτη HACCP. Γίνεται κατανοητό το διάγραμμα ροής και τα κρίσιμα σημεία σε κάθε στάδιο παραγωγής. Τέλος, η σύνταξη ρου σεμιναρίου έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατανοητή από όλους.
Το τεστ αξιολόγησης γιατί δεν εμφανίζεται;
Καλησπέρα. Μπορείτε να μου στείλετε στο info@agronomist.gr τα στοιχεία πρόσβασής σας ώστε να το ελέγξουμε;
Το πιστοποιητικο παρακολουθησης ποτε θα μας αποσταλει?
Μπορείτε να το κατεβάσετε από το περιβάλλον του μαθήματος μόλις ολοκληρωθεί η παρακολούθηση των διαλέξεων.
Καλησπέρα σας, έχω παρακολου8ήσει το σεμινάριο και δεν έλαβα κάποιο πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και δεν εμφανιζόταν ούτε το τεστ αξιολόγησης
Καλημέρα σας. Μπορείτε να μου στείλετε τον κωδικό σας στην πλατφόρμα στο email info@agronomist.gr, ώστε να δούμε το πρόβλημα;