ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Η καλλιέργεια της αμπέλου συνιστά μια από τις βασικότερες δραστηριότητες της ελληνικής υπαίθρου. Τα προϊόντα της αμπέλου έχουν σημαντική οικονομική αλλά και συναισθηματική αξία που προέρχεται κυρίως από τις καλλιεργητικές πρακτικές του γεωργού.
Στο παρόν σεμινάριο Βιολογική Αμπελουργία οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν από την αρχή μέχρι το τέλος όλες τις απαιτούμενες τεχνικές ώστε να επιτύχουν την παραγωγή υψηλής ποιότητας σταφυλιών, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία πολυμέσων.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Επαγγελματίες αμπελοκαλλιεργητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
- Ερασιτέχνες αμπελουργούς που παράγουν μικρές ποσότητες κρασιού.
- Οινοποιούς και εμπόρους κρασιών οι οποίοι αναζητούν άριστη ποιότητα προϊόντος.
- Αρχάριους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα.
- Γεωτεχνικούς.
- Φοιτητές γεωπονικών επιστημών.
ΟΦΕΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης.
- Παρακολούθηση των διαλέξεων στον δικό σου ρυθμό.
- Παρακολούθηση από οποιονδήποτε Η/Υ, smartphone-iphone, tablet, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη (αρκεί να υπάρχει internet).
- Απεριόριστης διάρκειας πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου.
- Δυνατότητα επίλυσης αποριών από τον εκπαιδευτή.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το παρόν σεμινάριο οδηγεί σε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης διάρκειας 5 ωρών
Στοιχεία σεμιναρίου
- Διαλέξεις 25
- Εξέταση 0
- Διάρκεια 5 ώρες
- Επίπεδο γνώσεων Αρχάριο+
- Γλώσσα Ελληνική
- Εγγεγραμμένοι 898
- Πιστοποιητικό Ναι
- Assessments Ναι