Απαιτήσεις
- Πρόσβαση σε υπολογιστή, tablet ή smartphone και σύνδεση στο διαδίκτυο
Χαρακτηριστικά
- Το σεμινάριο παραμένει πάντοτε στη διάθεσή σας και η πρόσβαση δεν κλείνει ποτέ!
- Η παρακολούθηση πραγματοποιείται στο δικό σας ρυθμό
Που απευθύνεται (ενδεικτικά)
- Σε αρχάριους που επιθυμούν να παράξουν το δικό τους κρασί.
- Σε κατόχους μικρών οινοποιείων.
- Σε στελέχη του τομέα εστίασης και τροφίμων-ποτών.
- Σε οινολόγους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν-επικαιροποιήσουν τη γνώση τους.
- Σε φοιτητές οινολογίας και συναφών ειδικοτήτων.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Το παρόν σεμινάριο Οινοποίηση έχει στόχο να εκπαιδεύσει ανθρώπους που επιθυμούν να παράξουν το δικό τους κρασί υψηλής ποιότητας, ακόμα και από το γκαράζ του σπιτιού τους! Συνήθως τα σεμινάρια επικεντρώνονται είτε σε πολλές τεχνικές λεπτομέρειες που ασφαλώς είναι σημαντικές για τους επαγγελματίες οινοποιούς αλλά δυσκολεύουν τους ερασιτέχνες, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν σεμινάρια που εστιάζουν στην παράθεση συνταγών παραλείποντας όμως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση ενός μικρού οινοποιείου.
Σκοπός του παρόντος σεμιναρίου είναι η άρτια κατάρτιση των συμμετεχόντων στην παραγωγή κρασιού, αξιοποιώντας τα σύγχρονα πολυμέσα εκπαίδευσης (βίντεο, εικόνα) με μια ευέλικτη και χρηστική διαδικασία.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Το σεμινάριο Οινοποίησης συνιστά ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό εγχειρίδιο, που επιτρέπει στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες να παράξουν το κρασί τους ακόμα και στο γκαράζ του σπιτιού τους. Ενδεικτικά, το σεμινάριο περιλαμβάνει:
👉Στοιχεία εξοπλισμού και κόστους οινοποίησης.
👉Διαδικασίες υγιεινής οινοποιείου.
👉Τρόπους ρύθμισης σακχάρων-οξέων στο κρασί.
👉Διαδικασίες ζύμωσης σταφυλιών.
👉Τεχνικές και υλικά εξευγενισμού οίνου.
👉Παραδείγματα λευκής και ερυθρής οινοποίησης.
👉Παραγωγή αφρωδών οίνων.
👉Παραγωγή κρασιού από φρούτα.
👍Όλες οι διαλέξεις παρουσιάζονται αναλυτικά στη δεύτερη καρτέλα, δίπλα στην περιγραφή του σεμιναρίου.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Είμαι ο Ανδρέας Παπασταύρου, γεωπόνος με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στις Γεωπονικές Επιστήμες. Έχω 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και έχω διδάξει γεωπονία και κηποτεχνία σε χιλιάδες ανθρώπους. Η εκπαίδευση είναι το πάθος μου και αυτό το γνωρίζουν όσοι με έχουν παρακολουθήσει ζωντανά ή διαδικτυακά. Στην τρίτη καρτέλα θα διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες για εμένα.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Ενδεικτικά προφίλ ανθρώπων στους οποίους απευθύνεται το σεμινάριο είναι:
- Σε αρχάριους που επιθυμούν να παράξουν το δικό τους κρασί.
- Σε κατόχους μικρών οινοποιείων.
- Σε στελέχη του τομέα εστίασης και τροφίμων-ποτών.
- Σε οινολόγους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν-επικαιροποιήσουν τη γνώση τους.
- Σε φοιτητές οινολογίας και συναφών ειδικοτήτων.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Με την αγορά του σεμιναρίου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε online, όποτε και όσες φορές θέλετε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας. Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός στην παρακολούθηση.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το παρόν σεμινάριο οδηγεί στην απονομή Πιστοποιητικού Παρακολούθησης διάρκειας 10 ωρών.
Τι σημαίνει για εσάς το πιστοποιητικό;
Πιστοποιητικό παρακολούθησης: δείχνει στην αγορά εργασίας ότι ο/η συμμετέχουσα παρακολούθησε ένα σεμινάριο σε εξειδικευμένο αντικείμενο. Κυρίως αναφέρεται στην πεποίθηση του ίδιου του καταρτιζόμενου ότι κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις για να ενταχθεί σε έναν επαγγελματικό τομέα ή να διευρύνει το γνωστικό του αντικείμενο.
Το πιστοποιητικό παρακολούθησης είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί για:
- Τον εμπλουτισμό του βιογραφικού.
- Σε διαδικασίες αξιολόγησης-πρόσληψης προσωπικού.
- Σε αιτήσεις ένταξης σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.
Αναφορές αποφοίτων του ηλεκτρονικού μας σχολείου λένε ότι τα πιστοποιητικά μας έλαβαν πολύ υψηλή βαθμολογία (80-85%) σε αιτήσεις χρηματοδότησης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ
Στοιχεία σεμιναρίου
- Διαλέξεις 31
- Εξετάσεις 0
- Διάρκεια 10 ώρες
- Επίπεδο γνώσεων Αρχάριο+
- Γλώσσα Ελληνική
- Εγγεγραμμένοι 1730
- Πιστοποιητικό Ναι
- Assessments Ναι
Κάντε μια ερώτηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
14 Comments
Καλησπέρα! Έχω τελειώσει τα σεμινάρια οινοποίησης, αλλά η πρόοδος είναι 0%. Τι πρέπει να κάνω για να είναι 100% και να πάρω την πιστοποίηση στο συγκεκριμένο μάθημα;
Καλημέρα. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ που υπάρχει σε κάθε διάλεξη, χωρίς να παρακολουθήσετε και θα συμπληρωθεί η πρόοδος.
καλημέρα, πως μπορώ να εκτυπώσω το πιστοποιητικό?
Αν έχετε ολοκληρώσει την παρακολούθηση όλων των διαλέξεων πρέπει να εμφανίζεται το κουμπί Πιστοποιητικό. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στείλτε μας τα στοιχεία πρόσβασης στο info@agronomist.gr ώστε να το ελέγξουμε και να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.
Έχω γραφτεί στο σεμινάριο οινολογίας άλλα δεν μπορώ να ανοίξω ούτε τα video ούτε τις σημειώσεις . Εμφανίζεται ειδοποίηση ότι το περιεχόμενο προστατεύεται και πρέπει να εγγραφώ
Δοκιμάστε να συνδεθείτε πάλι και ελέγξτε αν έχει λυθεί το πρόβλημα.
Καλησπέρα, παρόλο που έχω παρακολουθήσει τα 2/3 των μαθημάτων και έχω πατήσει ολοκλήρωση για καθένα απο αυτά το ποσοστό στη πρόοδο του σεμιναρίου είναι στο 3.23%
Τι πρέπει να κάνω για να “ενημερωθεί” το ποσοστό?
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα. Κάντε μια ανανέωση στο περιβάλλον του μαθήματος και πατήστε το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ σε κάθε διάλεξη. Ελέγξτε αν η μπάρα τώρα συμπληρώνεται 🙂
Γεια σας, ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω να κάνω μόνος μου μικρή ποσότητα κρασιού στο σπίτι (10-20 λίτρα) . Με το παρόν σεμινάριο θα είμαι σε θέση να τα καταφέρω μόνος μου;
Καλησπέρα σας. Βεβαίως, είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στην οικιακή οινοποίηση.
καλησπέρα σας, έχω κάνει αγορά του σεμιναρίου αλλά δεν μου ξεκλειδώνει τα βίντεο. ευχαριστώ!
Ελέγξτε πάλι εάν το πρόβλημα έχει λυθεί 🙂
Καλησπέρα σας!
Μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλο το υλικό (βιντεοδιαλέξεις σημειώσεις κλπ) και μετά την απόκτηση του πιστοποιητικού;
Καλησπέρα σας. Ασφαλώς και θα έχετε πρόσβαση και μετά την λήψη του πιστοποιητικού.