ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Η πιστοποίηση των γεωργικών προϊόντων έχει αναγνωριστεί ως ένα σημαντικό εργαλείο ανάδειξης της ποιότητας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται αυτά να διακινηθούν σε απαιτητικές αγορές του εξωτερικού. Το βασικότερο όχημα για την επίτευξη ενός πιστοποιημένου προϊόντος είναι η ανάπτυξη ενός συστήματος διαχείρισης στο οποίο εμπλέκονται διάφοροι παράγοντες που διασφαλίζουν την αξιοπιστία του και αποτελεσματικότητά του.
Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι οι σύμβουλοι διαχείρισης ποιότητας οι οποίοι έχουν ως κύριο ρόλο την ανάπτυξη, εφαρμογή και έλεγχο των διαδικασιών ποιότητας ενός ή περισσότερων πρωτοκόλλων. Στο πλαίσιο αυτό το agronomist.gr παρουσιάζει το σεμινάριο Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στη γεωργική παραγωγή, διάρκειας 18 ωρών.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Γεωτεχνικούς ΑΕΙ-ΤΕΙ
- Υποψήφιους Γεωτεχνικούς
- Συμβούλους ποιότητας
- Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα
- Στελέχη επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Είμαι ο Ανδρέας Παπασταύρου, γεωπόνος με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στις Γεωπονικές Επιστήμες. Έχω 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και έχω διδάξει γεωπονία και κηποτεχνία σε χιλιάδες ανθρώπους. Η εκπαίδευση είναι το πάθος μου και αυτό το γνωρίζουν όσοι με έχουν παρακολουθήσει ζωντανά ή διαδικτυακά. Στην τρίτη καρτέλα θα διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες για εμένα.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Με την αγορά του σεμιναρίου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε online, όποτε και όσες φορές θέλετε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας. Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός στην παρακολούθηση.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το παρόν πακέτο κατάρτισης οδηγεί σε απονομή:
- Πιστοποιητικού Παρακολούθησης διάρκειας 18 ωρών.
- Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης διάρκειας 18 ωρών (προαιρετικά-επιπλέον κόστος 35€).Κάθε πιστοποιητικό που απονέμεται από το agronomist.gr αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό επίπεδο κατάρτισης, που έχει ανάλογη βαρύτητα στην αγορά εργασίας είτε στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα. Σημειώστε όμως ότι σε κάθε περίπτωση η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται από το agronomist.gr παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο!Ειδικότερα:
Πιστοποιητικό παρακολούθησης: δείχνει στην αγορά εργασίας ότι ο/η συμμετέχουσα παρακολούθησε ένα σεμινάριο σε εξειδικευμένο αντικείμενο. Κυρίως αναφέρεται στην πεποίθηση του ίδιου του καταρτιζόμενου ότι κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις για να ενταχθεί σε έναν επαγγελματικό τομέα ή να διευρύνει το γνωστικό του αντικείμενο.
Το πιστοποιητικό παρακολούθησης είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί για:
-
- Τον εμπλουτισμό του βιογραφικού.
- Σε διαδικασίες αξιολόγησης-πρόσληψης προσωπικού.
- Σε αιτήσεις ένταξης σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.
Αναφορές αποφοίτων του ηλεκτρονικού μας σχολείου λένε ότι τα πιστοποιητικά μας έλαβαν πολύ υψηλή βαθμολογία (80-85%) σε αιτήσεις χρηματοδότησης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ
Πιστοποιητικό επιμόρφωσης: Αποτελεί την εξέλιξη του πιστοποιητικού παρακολούθησης, προσθέτοντας την έννοια της αξιολόγησης του απόφοιτου. Ουσιαστικά η αγορά εργασίας αντιλαμβάνεται ότι ο κάτοχος του πιστοποιητικού επιμόρφωσης διαπιστωμένα γνωρίζει το αντικείμενο του σεμιναρίου.
Τα πλεονεκτήματα απόκτησης πιστοποιητικού παρακολούθησης:
- Η είσοδος σε ένα επάγγελμα με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.
- Αναγνωρίζονται και προτιμώνται οι κάτοχοι του σε σχέση με απλή επιμόρφωση.
- Ενισχύει την αξιοπιστία της κατάρτισης έναντι του υποψήφιου εργοδότη.
- Μοριοδοτείται καλύτερα από τα επιμορφωτικά σεμινάρια σε διαγωνισμούς χρηματοδότησης, έγκρισης σχεδίων, αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού στον δημόσιο ή/και ιδιωτικό τομέα.
- Προσφέρει τη βάση στον απόφοιτο να αναβαθμίσει ευχερέστερα την επαγγελματική του επάρκεια στο μέλλον (ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ).
Ενδεικτικές Χρήσεις Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης
- Μοριοδότηση Σχεδίου Βελτίωσης
- Μοριοδότηση για Συμμετοχή σε Προγράμματα Πιστοποίησης ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων (σε ΙΕΚ, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, ΚΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας κτλ), εφόσον ο συνολικός αριθμός ωρών επιμόρφωσης ξεπερνά τις 100 ώρες σε συναφή αντικείμενα.
- Μοριοδότηση ένταξης σε πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας
- Μοριοδότηση Επενδυτικού Σχεδίου προς το κράτος και τις τράπεζες.
- Αξιολόγηση στελεχών ιδιωτικών επιχειρήσεων.
- Μοριοδότηση για εισαγωγή σε σχολές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
-
Στοιχεία σεμιναρίου
- Διαλέξεις 193
- Εξέταση 1
- Διάρκεια 18 ώρες
- Επίπεδο γνώσεων Αρχάριο+
- Γλώσσα Ελληνική
- Εγγεγραμμένοι 729
- Πιστοποιητικό Ναι
- Assessments Ναι
Δομή μαθήματος
- 6 Ενότητες
- 193 Διαλέξεις
- Lifetime
- Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας47
- 1.1Τι είναι τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας;4 Λεπτά
- 1.2Τα πρότυπα και οι πιστοποιήσεις στη γεωργία8 Λεπτά
- 1.3Γενικές αρχές που διέπουν τα συστήματα διαχείρισης16 Λεπτά
- 1.4Ο ρόλος των επιθεωρήσεων5 Λεπτά
- 1.5Ο κύκλος του Demming (Plan-Do-Study-Act)7 Λεπτά
- 1.6Σκοπός εφαρμογής των συστημάτων διαχείρισης11 Λεπτά
- 1.7Μέσα αξιολόγησης και βελτίωσης των ΣΔ28 Λεπτά
- 1.8Καθορισμός στόχων μέσω των ΣΔ10 Λεπτά
- 1.9Οι δείκτες μέτρησης απόδοσης στη γεωργία3 Λεπτά
- 1.10Δείκτες παραγωγικότητας5 Λεπτά
- 1.11Δείκτες διαχείρισης4 Λεπτά
- 1.12Δείκτες χρηματοδότησης6 Λεπτά
- 1.13Δείκτες καταγραφών4 Λεπτά
- 1.14Επίτευξη στόχων μέσω των ΣΔ6 Λεπτά
- 1.15Κόστος παραγωγής και ΣΔ6 Λεπτά
- 1.16Οργάνωση παραγωγής μέσω ΣΔ10 Λεπτά
- 1.17Ολική Ποιότητα6 Λεπτά
- 1.18Χρήση εργαλείων ποιότητας_Ι11 Λεπτά
- 1.19Χρήση εργαλείων ποιότητας ΙΙ6 Λεπτά
- 1.20Το κόστος της ποιότητας5 Λεπτά
- 1.21Ορισμός της ποιότητας6 Λεπτά
- 1.22Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών: βασικές διαφορές2 Λεπτά
- 1.23Σχεδιασμός προϊόντος13 Λεπτά
- 1.24Ποιοτικός έλεγχος8 Λεπτά
- 1.25Διασφάλιση Ποιότητας5 Λεπτά
- 1.26Βελτίωση Ποιότητας4 Λεπτά
- 1.27Διακύμανση στην παραγωγή6 Λεπτά
- 1.28Τα 14 βήματα βελτίωσης της ποιότητας Ι9 Λεπτά
- 1.29Τα 14 βήματα βελτίωσης της ποιότητας ΙΙ5 Λεπτά
- 1.30Εγκαθιστώντας ένα ΣΔ13 Λεπτά
- 1.31Ικανοποίηση πελατών Ι12 Λεπτά
- 1.32Ικανοποίηση πελατών ΙΙ8 Λεπτά
- 1.33Αρμοδιότητες της διοίκησης5 Λεπτά
- 1.34Εργαλεία επικοινωνίας7 Λεπτά
- 1.35Εκπαίδευση και κατάρτιση4 Λεπτά
- 1.36Διαχείριση κινδύνου8 Λεπτά
- 1.37Τεκμηρίωση ΣΔ11 Λεπτά
- 1.38Το εγχειρίδιο ποιότητας Ι7 Λεπτά
- 1.39Το εγχειρίδιο ποιότητας ΙΙ10 Λεπτά
- 1.40Το εγχειρίδιο ποιότητας ΙΙΙ8 Λεπτά
- 1.41Το εγχειρίδιο ποιότητας ΙV3 Λεπτά
- 1.42Ιχνηλασιμότητα I12 Λεπτά
- 1.43Ιχνηλασιμότητα IΙ7 Λεπτά
- 1.44Ιχνηλασιμότητα IΙΙ9 Λεπτά
- 1.45Εσωτερική επιθεώρηση11 Λεπτά
- 1.46Εξωτερική επιθεώρηση9 Λεπτά
- 1.47Επιθεωρήσεις κατά ISO 2200018 Λεπτά
- Εισαγωγή στο ISO 22000 & HACCP50
- 2.1Εισαγωγικά στοιχεία HACCP5 Λεπτά
- 2.2Γιατί να εφαρμόσω HACCP;2 Λεπτά
- 2.3Φυσικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 2.4Χημικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 2.5Βιολογικοί κίνδυνοι1 Λεπτό
- 2.6Οι 7 αρχές του HACCP1 Λεπτό
- 2.7Η πρώτη αρχή2 Λεπτά
- 2.8Η δεύτερη αρχή2 Λεπτά
- 2.9Η τρίτη αρχή1 Λεπτό
- 2.10Η τέταρτη αρχή2 Λεπτά
- 2.11Η πέμπτη αρχή1 Λεπτό
- 2.12Η έκτη αρχή2 Λεπτά
- 2.13Η έβδομη αρχή1 Λεπτό
- 2.14Το σχέδιο HACCP1 Λεπτό
- 2.15Σχηματισμός ομάδας1 Λεπτό
- 2.16Περιγραφή προϊόντος1 Λεπτό
- 2.17Καθορισμός προβλεπόμενης χρήσης1 Λεπτό
- 2.18Διάγραμμα ροής1 Λεπτό
- 2.19Επιτόπια επιβεβαίωση διαγράμματος ροής1 Λεπτό
- 2.20Επιτόπια επαλήθευση διαγράμματος ροής1 Λεπτό
- 2.21Εμπόδια κατά την εφαρμογή του HACCP2 Λεπτά
- 2.22Προαπαιτούμενα προγράμματα10 Λεπτά
- 2.23Ορθές παρασκευαστικές πρακτικές4 Λεπτά
- 2.24Έλεγχοι μη συμμόρφωσης-Διορθωτικές ενέργειες5 Λεπτά
- 2.25Έλεγχοι παραγωγής και διαδικασιών2 Λεπτά
- 2.26Μέτρα ελέγχου3 Λεπτά
- 2.27Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα HACCP2 Λεπτά
- 2.28Εισαγωγικά για το ISO 220004 Λεπτά
- 2.29Η εφαρμογή του ISO 220001 Λεπτό
- 2.30Πλεονεκτήματα του ISO 220002 Λεπτά
- 2.31Λεξιλόγιο και όροι ISO 220007 Λεπτά
- 2.32Εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ)1 Λεπτό
- 2.33Τεκμηρίωση ΣΔΑΤ3 Λεπτά
- 2.34Υπευθυνότητα διοίκησης2 Λεπτά
- 2.35Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων3 Λεπτά
- 2.36Εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία2 Λεπτά
- 2.37Έκτακτες καταστάσεις2 Λεπτά
- 2.38Ανασκόπηση διοίκησης2 Λεπτά
- 2.39Διαχείριση πόρων4 Λεπτά
- 2.40Σχεδιασμός και υλοποίηση ασφαλών προϊόντων6 Λεπτά
- 2.41Διεξαγωγή ανάλυσης επικινδυνότητας3 Λεπτά
- 2.42Καθιέρωση Προαπαιτούμενων Προγραμμάτων2 Λεπτά
- 2.43Υιοθέτηση Σχεδίου HACCP5 Λεπτά
- 2.44Επικαιροποίηση εγγράφων, ιχνηλασιμότητα και σχέδιο επαλήθευσης7 Λεπτά
- 2.45Έλεγχοι μη συμμόρφωσης-Διορθωτικές ενέργειες5 Λεπτά
- 2.46Επικύρωση ΣΔΑΤ-Επαλήθευση ΣΔΑΤ-Εσωτερική επιθεώρηση-Βελτίωση ΣΔΑΤ-Επικαιροποίηση14 Λεπτά
- 2.47Τεκμηρίωση προτύπου-Έγγραφα25 Λεπτά
- 2.48Είδη & διαδικασία επιθεωρήσεων40 Λεπτά
- 2.49Αντιστοιχίσεις μεταξύ HACCP και ISO 220005 Λεπτά
- 2.50Το νέο πρότυπο ISO 220004 Λεπτά
- Ολοκληρωμένη Διαχείριση κατά AGRO23
- 3.1Η δομή του AGRO 110 Λεπτά
- 3.2Στάδια υλοποίησης AGRO 113 Λεπτά
- 3.3Οι 7 αρχές HACCP και σύνδεση με το AGRO 12 Λεπτά
- 3.4Γενική περιγραφή προτύπου AGRO 27 Λεπτά
- 3.5Διαδικασία πιστοποίησης κατά AGRO 23 Λεπτά
- 3.6Χαρακτηριστικά προτύπου AGRO 25 Λεπτά
- 3.7Έντυπα AGRO 210 Λεπτά
- 3.8Νομικές και άλλες απαιτήσεις AGRO 2-18 Λεπτά
- 3.9Αρχές λειτουργίας γεωργικής εκμετάλλευσης κατά AGRO 2-14 Λεπτά
- 3.10Ιχνηλασιμότητα4 Λεπτά
- 3.11Σημεία και χειρισμοί μη συμμόρφωσης4 Λεπτά
- 3.12Επιθεώρηση συστήματος διαχείρισης3 Λεπτά
- 3.13Το περίγραμμα AGRO 2-2 (με έμφαση στην ελαιοκαλλιέργεια)2 Λεπτά
- 3.14Πολλαπλασιαστικό υλικό9 Λεπτά
- 3.15Σχέδιο Διαχείρισης Κλαδέματος Ελιάς3 Λεπτά
- 3.16Διαχείριση δάκου και άλλων παθογόνων6 Λεπτά
- 3.17Σχέδιο διαχείρισης εδάφους9 Λεπτά
- 3.18Σχέδιο διαχείρισης λίπανσης ελαιώνα21 Λεπτά
- 3.19Σχέδιο διαχείρισης άρδευσης7 Λεπτά
- 3.20Σχέδιο διαχείρισης φυτοπροστασίας19 Λεπτά
- 3.21Συγκομιδή και μετασυλλεκτικοί χειρισμοί5 Λεπτά
- 3.22Διαχείριση ρύπων3 Λεπτά
- 3.23Σταχυολογώντας2 Λεπτά
- Το πρότυπο GLOBAL GAP72
- 4.1Περιγραφή του προτύπου8 Λεπτά
- 4.2Σύγκριση AGRO & GLOBAL GAP5 Λεπτά
- 4.3Διαδικασία πιστοποίησης κατά GLOBAL GAP-Μέρος Ι9 Λεπτά
- 4.4Διαδικασία πιστοποίησης κατά GLOBAL GAP-Μέρος ΙΙ5 Λεπτά
- 4.5Ειδικές έννοιες προτύπου3 Λεπτά
- 4.6Παραδείγματα περιπτώσεων εγγραφής4 Λεπτά
- 4.7Ειδικές συμμορφώσεις για παραγωγούς στο πρότυπο3 Λεπτά
- 4.8Αξιολόγηση παραγωγών επιλογής 16 Λεπτά
- 4.9Αξιολόγηση παραγωγών επιλογής 2 & επιλογής 1 πολλαπλής τοποθεσίας με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας7 Λεπτά
- 4.10Πρόγραμμα διεξαγωγής ελέγχου από τον Φορέα Πιστοποίησης6 Λεπτά
- 4.11Χρόνος ελέγχου5 Λεπτά
- 4.12Διεργασίες πιστοποίησης5 Λεπτά
- 4.13Παραδείγματα διεργασιών πιστοποίησης3 Λεπτά
- 4.14Σημεία ελέγχου και συμμόρφωσης2 Λεπτά
- 4.15Απόφαση πιστοποίησης3 Λεπτά
- 4.16Διαθεσιμότητα-Ακύρωση-Προσφυγή-Κύρωση5 Λεπτά
- 4.17Έκδοση πιστοποιητικού5 Λεπτά
- 4.18Πεδία απαιτήσεων προτύπου1 Λεπτό
- 4.19Νομικές απαιτήσεις4 Λεπτά
- 4.20Απαιτήσεις για τοποθεσία παραγωγής2 Λεπτά
- 4.21Διαχείριση και οργάνωση επιχείρησης7 Λεπτά
- 4.22Έλεγχος εγγράφων3 Λεπτά
- 4.23Χειρισμοί παραπόνων πελάτη1 Λεπτό
- 4.24Εσωτερική επιθεώρηση ΣΔΠ4 Λεπτά
- 4.25Εσωτερικοί έλεγχοι παραγωγού και τοποθεσίας παραγωγής4 Λεπτά
- 4.26Μη συμμορφώσεις-Διορθωτικές ενέργειες-Κυρώσεις3 Λεπτά
- 4.27Ιχνηλασιμότητα και διαχωρισμός προϊόντος6 Λεπτά
- 4.28Υπεργολαβίες1 Λεπτό
- 4.29Επέκταση αριθμού παραγωγών/τοποθεσιών στο πιστοποιητικό2 Λεπτά
- 4.30Χρήση λογότυπου GLOBAL GAP1 Λεπτό
- 4.31Σημεία ελέγχου στο πρότυπο4 Λεπτά
- 4.32Κριτήρια Συμμόρφωσης & πεδία πιστοποίησης2 Λεπτά
- 4.33Γενικές αρχές ανάπτυξης εκτίμησης επικινδυνότητας5 Λεπτά
- 4.34Ανάπτυξη επικινδυνότητας διαχείρισης τοποθεσίας6 Λεπτά
- 4.35Ορθές πρακτικές διαχείρισης νερού2 Λεπτά
- 4.36Ορθές πρακτικές διαχείρισης νερού ΙΙ2 Λεπτά
- 4.37Εκπόνηση ανάλυσης επικινδυνότητας για την ποιότητα νερού2 Λεπτά
- 4.38Ποσότητα νερού1 Λεπτό
- 4.39Διαχειριστικό σχέδιο για την ποιότητα του αντλούμενου νερού3 Λεπτά
- 4.40Διαχειριστικό σχέδιο για την ποσότητα του αντλούμενου νερού2 Λεπτά
- 4.41Σημεία Ελέγχου και Κριτήρια Συμμόρφωσης στη διαχείριση του νερού4 Λεπτά
- 4.42Παράμετροι για την ανάλυση επικινδυνότητας από τη χρήση νερού προς το περιβάλλον3 Λεπτά
- 4.43Πηγές επιβάρυνσης νερού άρδευσης2 Λεπτά
- 4.44Διαχείριση άρδευσης/υδρολίπανσης1 Λεπτό
- 4.45Αειφόρος διαχείριση φυτείας και εδάφους1 Λεπτό
- 4.46Διαχείριση απωλειών νερού2 Λεπτά
- 4.47Εκπόνηση διαχειριστικού σχεδίου αξιοποίησης νερού στη φάρμα3 Λεπτά
- 4.48Παροχή νερού άρδευσης και αδειοδότηση3 Λεπτά
- 4.49Παράδειγμα ανάλυσης επικινδυνότητας διαχείρισης νερού6 Λεπτά
- 4.50Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εχθρών1 Λεπτό
- 4.51Οι πυλώνες της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εχθρών4 Λεπτά
- 4.52Βασικές γνώσεις φυτοπροστασίας για τον παραγωγό3 Λεπτά
- 4.53Όρια οικονομικής ζημιάς και παρέμβαση2 Λεπτά
- 4.54Φυτοπροστατευτικά προϊόντα και παραγωγοί5 Λεπτά
- 4.55Κατάρτιση προσωπικού1 Λεπτό
- 4.56Δυνητικά μέτρα πριν την εγκατάσταση της φυτείας-Εκτίμηση επικινδυνότητας2 Λεπτά
- 4.57Δυνητικά μέτρα πριν την εγκατάσταση της φυτείας-Αποτρεπτικά μέτρα3 Λεπτά
- 4.58Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας- Αποτρεπτικά μέτρα- Μέρος Α4 Λεπτά
- 4.59Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας- Αποτρεπτικά μέτρα- Μέρος Β4 Λεπτά
- 4.60Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας- Αποτρεπτικά μέτρα- Μέρος Γ2 Λεπτά
- 4.61Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας – Εργαλεία παρακολούθησης και λήψης απόφασης1 Λεπτό
- 4.62Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας – Μέτρα παρέμβασης3 Λεπτά
- 4.63Δυνητικά μέτρα κατά την εγκατάσταση της φυτείας – Χημική παρέμβαση6 Λεπτά
- 4.64Μετασυλλεκτικά μέτρα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης1 Λεπτό
- 4.65Αποθήκευση & Μεταφορά1 Λεπτό
- 4.66Διαχείριση Μέγιστων Ορίων Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων (MRL’s)-Γενικά1 Λεπτό
- 4.67Διαχείριση Μέγιστων Ορίων Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων (MRL’s)-Επίπεδο ελέγχου παραγωγού2 Λεπτά
- 4.68Διαχείριση Μέγιστων Ορίων Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων (MRL’s)-Επίπεδο ελέγχου εκτός γεωργικής εκμετάλλευσης1 Λεπτό
- 4.69Οδηγός εκπόνησης ανάλυσης επικινδυνότητας για δειγματοληψία και ανίχνευση MRL’s – Μέρος Α2 Λεπτά
- 4.70Οδηγός εκπόνησης ανάλυσης επικινδυνότητας για δειγματοληψία και ανίχνευση MRL’s – Μέρος Β3 Λεπτά
- 4.71Μεθοδολογία δειγματοληψίας2 Λεπτά
- 4.72Τύπος ανάλυσης για ανίχνευση δραστικών ουσιών1 Λεπτό
- Έντυπο υλικό1
- ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣΗ εξέταση είναι προαιρετική για εκείνους που επιθυμούν την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης. Επιπλέον κόστος 35€. Αναφέρεται μόνο σε ήδη εγγραμμένους στο σεμινάριο. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας στείλουμε τον απαραίτητο κωδικό πρόσβασης.1
Κάντε μια ερώτηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
2 Comments
Καλησπέρα. Θέλω συνθηματικό για να κάνω την γραπτή εξέταση.
Το συνθηματικό είναι AGRONOMISTGR_QUALITYMANAGEMENT