Οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου
Μια από τις μεγαλύτερες απολαβές ενός δασκάλου, καθηγητή ή συνοδοιπόρου είναι να βλέπεις τους μαθητές σου να δημιουργούν όμορφα πράγματα. Το ηλεκτρονικό μας σχολείο αγκαλιάζει ανθρώπους από όλη τη χώρα και εκτός αυτής, με διαφορετική κουλτούρα αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη δίψα για μάθηση! Και αυτή η δίψα εκφράζεται με διάφορους τρόπους. Ξεφυλλίστε λοιπόν μια προσεγμένη έκδοση ενός διαδικτυακού μαθητή μας από την Κεφαλλονιά: Του Γιάννου Αντωνάτου.
Οινοποιήσιμες_ποικιλίες_αμπέλου ” “
Ετικέτα:αμπέλι, κεφαλλονιά, κρασί