ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες με την υψηλότερη παραγωγή σε ελαιολάδο παγκοσμίως και το 80 % του παραγόμενου ελληνικού ελαιολάδου είναι εξαιρετικό παρθένο. Στις μέρες μας που ο αυξημένος όγκος παραγωγής συμπιέζει την τιμή παραγωγού, ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσει ένα ελαιόλαδο είναι η επίτευξη υψηλής ποιότητας.
Το παρόν σεμινάριο, έχει σκοπό την επεξήγηση των εννοιών της ποιότητας και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου, την εξοικείωση με βασικές μεθόδους ελέγχου ποιότητας και ιδιαίτερα με τις οργανοληπτικές δοκιμές αλλά και την κατανόηση της επίδρασης της συσκευασίας στον καταναλωτή-πελάτη.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το παρόν σεμινάριο οδηγεί σε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης διάρκειας 3 ωρών.
Στοιχεία σεμιναρίου
- Διαλέξεις 14
- Εξέταση 0
- Διάρκεια 3 ώρες
- Επίπεδο γνώσεων Αρχάριο+
- Γλώσσα Ελληνική
- Εγγεγραμμένοι 504
- Πιστοποιητικό Ναι
- Assessments Ναι