ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Η εφαρμογή του συστήματος H.A.C.C.P. αποσκοπεί στην πρόληψη των κινδύνων και στην προληπτική διαχείριση θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων.
Σκοπός της εφαρμογής του συστήματος H.A.C.C.P. είναι η βελτίωση της διαδικασίας παραγωγής των τροφίμων με απώτερο στόχο την παραγωγή ασφαλών τροφίμων και την προάσπιση της υγείας του καταναλωτή με την εξάλειψη των κινδύνων από την κατανάλωση των συγκεκριμένων προϊόντων.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των βασικών αρχών και εννοιών και η τήρηση των απαιτούμενων αρχείων κατά την εφαρμογή του συστήματος H.A.C.C.P. στην παραγωγική διαδικασία τροφίμων.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Σε επαγγελματίες επιχειρήσεων τροφίμων
- Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
- Σε νέους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας
- Σε γεωτεχνικούς & τεχνολόγους τροφίμων που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το παρόν σεμινάριο οδηγεί σε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης διάρκειας 3 ωρών.
Στοιχεία σεμιναρίου
- Διαλέξεις 9
- Εξέταση 0
- Διάρκεια 2 ώρες
- Επίπεδο γνώσεων Αρχάριο+
- Γλώσσα Ελληνική
- Εγγεγραμμένοι 578
- Πιστοποιητικό Ναι
- Assessments Ναι
Κάντε μια ερώτηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
4 Comments
Θα ήθελα να μου αποστείλετε στο email μου( stefaniarmeni@yahoo.gr ) μια βεβαίωση ότι παρακολούθησα το σεμινάριο αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ!
Αν έχετε ολοκληρώσει το σεμινάριο πρέπει να εμφανιστεί ένα κουμπί που σας επιτρέπει να εκδώσετε το πιστοποιητικό σας. Σε περίπτωση που δεν το βλέπετε, ενημερώστε με ώστε να το ελέγξουμε.
Καλησπερα σας. Γιατι δε μπορω να παρω το π[ιστοποιητικο μου?
Καλησπέρα σας. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι διαλέξεις έχουν τσεκαριστεί στο 100%. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, ενημερώστε με ώστε να το ελέγξουμε εμείς. Με εκτίμηση, Α. Παπασταύρου