50% έκπτωση για κάθε σεμινάριο!-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 31/5/2023!
Για την παρασκευή γιαουρτιού με πέτσα το γάλα πρέπει να είναι παστεριωμένο ομογενοποιημένο ή μή ομογενοποιημένο? Πόσο εύκολο είναι να βρούμε προμηθευτή με μη ομογενοποιημένο γάλα? ευχαριστώ
Είναι δύσκολη η προμήθεια μη ομογενοποιημένου γάλακτος, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα.
Με ομογενοποιημένο όμως δε μπορώ να κάνω παραδοσιακό γιαούρτι έτσι δεν είναι;
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Να με θυμάσαι
Δεν έχετε ήδη λογαριασμό; Εγγραφή τώρα
I accept the Terms of Service
Είστε μέλος; Σύνδεση τώρα
3 Comments
Για την παρασκευή γιαουρτιού με πέτσα το γάλα πρέπει να είναι παστεριωμένο ομογενοποιημένο ή μή ομογενοποιημένο? Πόσο εύκολο είναι να βρούμε προμηθευτή με μη ομογενοποιημένο γάλα?
ευχαριστώ
Είναι δύσκολη η προμήθεια μη ομογενοποιημένου γάλακτος, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα.
Με ομογενοποιημένο όμως δε μπορώ να κάνω παραδοσιακό γιαούρτι έτσι δεν είναι;